fbpx

Binnenkort: boeken printen v.a. 30 stuks

31-8-21

We zijn achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van een webshop. Je kunt dan voordelig en professioneel je boeken, brochures en catalogi laten drukken: vanaf 30 stuks en in de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

Er is een ruime keuze in papiersoorten, formaten en afwerkingen. We zijn er nog druk mee bezig en hopen deze over ongeveer een maand live te kunnen zetten. Nog even geduld dus.

Lees meer

Lange levertijd ivm papier schaarste boekendruk branche

15-8-21

papiertekort in het nieuws

Momenteel is er helaas sprake van schaarste op de papiermarkt. Hierdoor is er nu al sprake van langere levertijden en de verwachting is dat deze de aankomende tijd gaat oplopen. Als je dit jaar een boekproductie geleverd wil krijgen, dan is het verstandig om zo spoedig mogelijk je productie in te plannen.

Waarschijnlijk heb je het al gehoord; er is een tekort aan grondstoffen waar

door de prijzen oplopen en levertijden langer worden. Met name voor sulfaatkarton, speciaal papier en aanmaakpapier is de levertijd nu al veel langer dan gebruikelijk. Daarnaast is de kans groot dat ook de beschikbaarheid van regulier papier op korte termijn verslechtert. Daarom is het verstandig om je productie zo spoedig in te plannen, zodat we het papier voor jouw productie al kunnen bestellen.

De hele sector heeft hiermee te maken, maar bij New Energy weten we als geen ander waar we het papier het beste kunnen bestellen en waar de levertijden het kortst zijn. Ook kunnen we je adviseren over alternatieve papiersoorten

die nog wel goed beschikbaar zijn, zodat de impact op jouw productie minimaal is. Toch willen we je op het hart drukken om je productie zo snel mogelijk in te plannen, om zo onvoorzien ongemak te voorkomen.

Wij werken voor:

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Clarissenhof 11,

4133 AB, Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten