fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Speelkaarten drukken

Bij New Energy Printing kun je terecht voor hoogwaardige speelkaarten op maat vanaf 500 stuks. Of je nu op zoek bent naar speelkaarten voor een kaartspel, promotioneel gebruik of als onderdeel van een bordspel, wij bieden verschillende maten en papiersoorten aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen. We adviseren je graag over de beste opties om jouw speelkaarten perfect te laten aansluiten bij je spelconcept. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat elke kaart duurzaam en mooi bedrukt is.


Vraag een vrijblijvende offerte op voor jouw kaarten

Economische Oplossingen

Het drukken van speelkaarten is economisch aantrekkelijk wanneer je afhankelijk van het formaat kiest voor een bepaald aantal kaarten per deck. Wij helpen je graag bij het bepalen van de ideale deckgrootte om zo kosten-efficiënt mogelijk te werken. Onze deskundigen adviseren je over het optimale aantal kaarten per deck en de beste papiersoort voor jouw project. Elk deck kaarten kan verpakt worden in een cello, wat zorgt voor extra bescherming en een professionele uitstraling.

 

Maatwerkdoosjes en Complete Service

Naast de speelkaarten zelf kunnen we ook bedrukte standaard of volledige maatwerkdoosjes verzorgen om je kaarten in te verpakken. Wij begeleiden je bij het ontwerpen en realiseren van een doosje dat perfect bij jouw kaarten past. Bij New Energy Printing regelen we alles van A tot Z, zodat jij je kunt focussen op het spel zelf. Van advies tot productie, wij zorgen ervoor dat jouw speelkaarten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit zijn.

Bezoek ons Experience Center

Wij werken voor:

Waarom je kiest voor ons!

Dé spellenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sample of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Verpakkingen/dozen

Verpakkingsdoos Joep in het verkeer

Verpakkingen/dozen

Verpakkingsdoos Joep in het verkeer

Meer over dit project

Verpakkingen/dozen

Kaartspel Role Playing Game

Verpakkingen/dozen

Kaartspel Role Playing Game

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten