fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Dé spelletjes drukker

New Energy Printing is jouw partner voor het drukken van hoogwaardige en gepersonaliseerde spelletjes vanaf 500 stuks! Of je nu een bordspel, kaartspel of educatief spel wilt laten maken, wij staan voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde druktechnieken zorgen we ervoor dat jouw spel niet alleen fantastisch uitziet, maar ook duurzaam en gebruiksvriendelijk is. We werken graag samen met jou om te bepalen hoe jouw spel het best geproduceerd kan worden. We luisteren naar jouw wensen, geven advies en regelen alles van A tot Z. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat je inspireren door onze uitgebreide service en passie voor spelletjes.


Vraag een vrijblijvende offerte op voor jouw spel

Onze mogelijkheden

Bij New Energy Printing bieden we uitgebreide drukdiensten voor spelletjes aan. Onze mogelijkheden omvatten:

 • Speelkaarten: Gepersonaliseerde kaarten met maatwerkdoosje.
 • Bord: Kwalitatieve, een- of tweezijdig bedrukte spelborden.
 • Punch boards: Geperforeerde borden met maatwerkdesign en -vorm.
 • Dobbelstenen: Standaard en gepersonaliseerde dobbelstenen.
 • Spelstukken: Pionnen en andere elementen van plastic of hout.
 • Speluitleg: Professioneel gedrukt, geniet of gevouwen.
 • Spelletjesdoos: Op maat gemaakt, inclusief inlay voor alle onderdelen.

Onze experts begeleiden je door het hele proces, van concept tot realisatie. Wij zorgen ervoor dat elk onderdeel van jouw spel van de hoogste kwaliteit is en perfect aansluit bij jouw ontwerp en wensen. Kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Wij maken spellen vanaf 500 stuks.

Waarom Kiezen voor New Energy Printing?

Kiezen voor New Energy Printing betekent kiezen voor vakmanschap, innovatie en betrouwbaarheid. Wij gebruiken de nieuwste druktechnologieën en milieuvriendelijke materialen om de beste resultaten te garanderen. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen en te adviseren. Of je nu een kleine oplage of een grote productie nodig hebt, wij bieden flexibele oplossingen die aan jouw specifieke wensen voldoen. Samen maken we jouw spel tot een succes!

Bezoek ons Experience Center

Dé specialist in Spellen drukken

Je kunt je boek op allerlei manieren laten drukken. Wat je ook van plan bent voor het afdrukken van je boek, wij regelen het voor je. Inclusief advies over afwerking, papiersoortschutbladen en andere details die je moet weten bij het drukken van je boeken. Weet je al precies hoe je jouw boek of ander drukwerk wilt laten printen? Dan zorgen wij ervoor dat je alles voor een goede prijs krijgt geleverd, volgens de specificaties die jij opgeeft. Daarbij staan kwaliteit en service altijd centraal. Over service gesproken: als je nog niet precies weet hoe het boek dat je wilt laten drukken eruit moet komen te zien, dan adviseren wij je graag. Je accountmanager weet wat er mogelijk is voor drukwerk en wat past bij jouw specifieke boek.

Wij werken voor:

Waarom je kiest voor ons!

Dé spellenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sample of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Verpakkingen/dozen

Kaartspel Role Playing Game

Verpakkingen/dozen

Kaartspel Role Playing Game

Meer over dit project

Verpakkingen/dozen

Verpakkingsdoos Joep in het verkeer

Verpakkingen/dozen

Verpakkingsdoos Joep in het verkeer

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten