fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Verpakkingen bedrukken: volledig op maat gemaakt!

Wij kunnen alle verpakkingen bedrukken en leveren met een oplage vanaf 1.000 stuks. Qua prijs ga je niet snel een partij vinden die maatwerk levert en zo voordelig is als New Energy Printing.

Offerte aanvragen

Doel van de verpakking

Bij verpakkingen zijn er veel mogelijkheden voor de keuze van het materiaal. Hierbij is het belangrijk om de toepassing van de verpakking te bepalen. Is het hoofdzakelijk praktisch, bijvoorbeeld om een product te beschermen bij het transport. Of is het doel om een product op een bijzondere manier te presenteren, zoals bij een relatiegeschenk?

In vrijwel alle gevallen is de verpakking een belangrijk communicatiemiddel. Herkenbaarheid, een goede uitstraling, de vormgeving of het juiste materiaal kan een klant overtuigen om het product te kopen.

Ontzorging voor je verpakkingen op maat

Bij New Energy Packaging zit je goed voor het complete traject. Wat je wensen ook zijn, laat ze weten aan ons en we gaan samen aan de slag. We luisteren naar je wensen en geven je advies op maat over het juiste karton, formaat en de keuze voor de bedrukking, in full colour of 1 kleur. De eisen aan het karton voor het verpakken van een droog, vet of gekoeld product zijn verschillend. Voor elke verpakking bekijken we welke kartonsoort het beste gebruikt kan worden en of er een nabehandeling nodig is. Dan maken we een vrijblijvende offerte. Samen komen we tot de beste verpakking voor jouw product.

Jouw verpakkingen voordelig gedrukt op de beste machines

In Nederland verpakkingen laten bedrukken is prijstechnisch gewoon niet interessant. Daarom hebben wij verschillende drukwerkpartners in Europa, waardoor we altijd de beste match vinden voor jouw wensen. Afhankelijk van de oplage, specificaties, dus ook de afmetingen van de verpakking en het type karton, leggen we hem heel gericht op het juiste machinepark. Om 1.000 verpakkingen te bedrukken gebruik je andere machines dan voor 100.000. Door dit te doen kunnen we niet alleen kwalitatief hoogwaardig bedrukte verpakkingen maken, maar kunnen we ook economisch, dus prijstechnisch heel voordelig drukken. Wat wil je nog meer?

Standaard: onbedrukte dummy bij maatwerk

Hoe weet ik bij maatwerk nu zeker dat ik de juiste verpakking ga krijgen? Nadat we de maten samen hebben doorgenomen en we een werktekening van je verpakking hebben gemaakt, krijg je van ons altijd eerst een onbedrukte dummy, zodat je kunt checken of alles naar wens is. Na akkoord gaan we de hele oplage produceren. Daarbij helpen we je met het drukbestand door een dubbele bestandscontrole uit te voeren. Op die manier weten we écht zeker dat alles goed past.

Waarom je kiest voor ons!

Dé Verpakkingsspecialist

Wij weten precies waar de beste en voordeligste verpakkingsmachines staan

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou, inclusief een gratis dummy zodat je zeker weet dat de maten kloppen

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen wereldwijd kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Verpakkingen/dozen

Hotelbon doos met puzzel

Verpakkingen/dozen

Hotelbon doos met puzzel

Meer over dit project

Verpakkingen/dozen

Verpakkingsdoos Joep in het verkeer

Verpakkingen/dozen

Verpakkingsdoos Joep in het verkeer

Meer over dit project

Onze werkwijze

New Energy Printing is dé verpakkingsspecialist voor alle bedrijven die bedrukte maatwerk verpakkingen nodig hebben, in een oplage van 1.000 stuks of meer. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je specificatie of je wensen

  Zijn de specificaties en maten al bekend? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over kartonsoort, type vouwwijze en afwerkingsmethode. Samen maken we jouw verpakking helemaal op maat.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw verpakking te fabriceren

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere product locaties in Europa met elk zijn eigen specialisme. Hierdoor hebben wij het meest geschikte machinepark voor elk type verpakking en oplage vanaf 1.000 stuks, dus ook voor jouw verpakkings productie. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de standaard maar ook eventuele extra opties apart vermeld met een staffel prijs, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Hebben we een deal? Dan bevestigen we netjes alle gemaakte afspraken.

 • Wij maken een dummy

  Heb je opdracht gegeven voor een nieuwe verpakking of een verpakking met nieuwe maten? Dan is het wel zo fijn om zeker te weten dat alles klopt, en dat is toch moeilijk te zien vanaf een werktekening. Daarom maken we een onbedrukte dummy van de juiste kartonsoort. Exact volgens de door ons gemaakte werktekening van jouw verpakking zodat je kan testen of alles goed in orde is. Pas na jouw goedkeuring gaan we de productie in gang zetten.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de verpakkingen

  Je verpakkingen worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de verpakkingen helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een doos?

  Het drukken van een doos is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Wil je weten wat jouw doos kost? Vraag dan een maatwerk offerte aan.

 • Hoe lang is de levertijd van dozen?

  De levertijd van je dozen is afhankelijk van meerdere factoren. Maar we bespreken graag je wensen omtrent de deadline. Graag houden we hierbij ook rekening met het maken van een onbedrukte dummy als het om een nieuwe doos gaat. Het maken van de werktekeningen van je doos kost een paar dagen, het maken van je dummy kost +/- 1 week en de productie van de hele oplage enkele weken. Wij maken graag een maatwerk planning voor je.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken dozen alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk kartonsoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit dozen en verpakkingen. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleurenproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn doos. Wat is mogelijk?

  Elke doos welke wij maken is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan veel verschillende soorten machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan je uitdaging graag aan!

 • Welke vouwwijzes zijn mogelijk?

  De dozen welke wij maken zijn maatwerk en alles is mogelijk. Geef graag je wensen door en wij adviseren je over de beste vouw wijze! Vervolgens ontvangen we graag je wensen omtrent het formaat van je doos. Nadat wij de opdracht van je hebben ontvangen zorgen vervolgens voor een maatwerk werktekening van jouw doos.

 • Hoe zorgen we ervoor dat de doos precies op maat is?

  Stuur ons de gewenst formaten van je doos toe, of het fysieke product waar de doos voor bedoeld is. Als we de opdracht hebben ontvangen van je dan maken wij een werktekening op maat voor je. Als deze naar wens is dan stellen wij voor om een onbedrukte dummy te maken van het juiste materiaal. Deze sturen we naar je toe zodat je zelf kan beoordelen of deze helemaal naar wens is. Staan alle lichten op groen en we hebben je drukbestanden ontvangen dan gaan we over tot productie.

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt dozen te produceren is het belangrijk om op het juiste machinepark te produceren. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de dozen laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy groot in en hierdoor creëren wij een kostenvoordeel voor onze klanten.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.2 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je verpakking, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

New Energy Printing

+31 (0)347 779 407

info@newenergy.nl

Clarissenhof 11,

4133 AB, Vianen