fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Wij drukken jouw Journal

Of je nu een bullet journal, een gratitude journal of een travel journal wil laten drukken. Wij kunnen je helpen.

Bereken direct de prijs van je journal

Ieder Journal is uniek

Hierboven staat het al ‘ieder journal is uniek’. Het type journal dat je wilt drukken bepaalt voor een groot deel al jouw specificaties. Wil je een journal als agenda gebruiken of kies je ervoor een scrapbook als journal te maken?

Voor ons maakt het niet uit. Met ieder type journal kunnen wij uit de voeten. Het is natuurlijk van belang dat het boek eruit komt te zien zoals je in gedachten hebt, maar ook functioneel in gebruik is. Wij helpen je graag om de juiste specificaties voor jouw journal te bepalen.

.

Een echte eyecatcher

Eén ding zien we altijd terug wanneer we een journal drukken. De klant wil graag dat het een echte eyecatcher is. Het moet een boek zijn dat de aandacht trekt en waarvan je het graag uit je tas haalt. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Doordat we een groot netwerk hebben kunnen we je veel verschillende afwerkingsvormen voor de cover aanbieden.

Denk hierbij aan linnen, een preeg of juist een boek in een afwijkend formaat. Een leeslint of sluitelastiek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Maar wellicht heb je zelf al iets unieks in gedachten. Veel is mogelijk en we zoeken graag uit of jouw idee daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Jouw journal drukken: aan de slag!

Wanneer je een journal wil produceren trek dan zo vroeg mogelijk bij ons aan de bel. We willen je graag helpen om je idee uit te voeren maar het is altijd goed in de beginfase al te weten of het haalbaar is.

Wij kunnen samen met jou, ideeën omzetten in de juiste specificaties. Doordat we in de beginfase al meedenken over de mogelijkheden bereik je een kwalitatief goed product. Daarnaast kunnen we al bepalen wat goed uitvoerbaar is en waar wellicht nog aanpassingen aan moeten worden gedaan.

Staat je project nog in de kinderschoenen? Kom dan vooral bij ons langs om inspiratie op te doen en te kijken wat er mogelijk is en waar jij blij van wordt.

Bezoek ons Experience Center

Bekijk journal producties

Hardcover boeken

Sophia Mae - Gratitude journal

Hardcover boeken

Sophia Mae - Gratitude journal

Meer over dit project

Hardcover boeken

Bullet journal

Hardcover boeken

Bullet journal

Meer over dit project

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Books Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukpers die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten