fbpx

Een catalogus drukken? Wij kunnen je helpen!

Je wilt je producten of diensten graag zo goed mogelijk onder de aandacht brengen van je doelgroep. Een catalogus drukken is dan vaak een belangrijke stap. Maar je wilt wel op de prijs letten. Daarom kies je ervoor om de catalogus te laten drukken bij een specialist. Daarbij ga je voor hoogstaande kwaliteit én een goede prijs.

Bereken de prijs van je catalogus

Of lees eerst de reviews van onze klanten:

Catalogus drukken? Dan ga je alleen voor de beste kleuren!

Er zijn niet voor niets uren en uren gaan zitten in de fotografie en opmaak van je catalogus: je wilt alles gewoon perfect hebben. Dat geldt ook zeker voor de kleuren van je drukwerk. Alles moet zo kleurecht mogelijk zijn. Bij een catalogus drukken heb je bijvoorbeeld te maken met bepaalde toleranties en kleurafwijkingen tussen een beeldscherm en papier.

Als goede drukpartner kunnen wij ervoor zorgen dat je vooraf de kleuren van je catalogus fysiek op papier kunt beoordelen. Wij maken drukproeven zodat je goed weet welke kleuren je mag verwachten in het drukwerk. Zo heb je een goede basis voor een perfect eindproduct.

Vertrouwd je catalogus laten drukken

Jouw catalogus drukken mag uiteraard alleen op de beste machineparken van de wereld gedrukt worden, die ook nog eens economisch zijn, zodoende kun je voor een goede prijs jouw kwalitatief hoogwaardige catalogus laten drukken! Als New Energy Printing bieden we, naast het meest moderne machinepark, vooral meerwaarde op het gebied van advies en service. Samen met jouw grafisch vormgever nemen we bijvoorbeeld het InDesign-bestand door, zodat het drukklaar kan worden gemaakt. Door middel van een dubbele bestandscontrole garanderen we dat alles goed is voordat we een catalogus laten drukken. Dat klinkt betrouwbaar, nietwaar?

Op tijd voor de deadline!

Het moment waarop je nieuwe collectie gelanceerd wordt of dat je op een beurs staat, is een keiharde deadline. Dan moet je eenvoudigweg je catalogus klaar hebben. Daarom zorgen dat de planning die we hebben afgesproken ook wordt gehaald. Jouw catalogi worden volgens jouw wensen verpakt, met track & trace verzonden en afgeleverd wanneer jij ze nodig hebt. Daar kun je op vertrouwen!

Bereken de prijs van je catalogus

Vormgeving catalogus

Je catalogus drukken en heb je hulp nodig bij de vormgeving of bij het drukklaar maken van de bestanden?

Geen nood! Onze ervaren vormgevers helpen je graag verder. Het eerste half uur is zelfs gratis! Daarna betaal je € 60 per uur(ex btw). We kunnen zelfs de hele catalogus voor je vormgeven, zowel de cover als de inhoud. Als je van tevoren graag wil weten hoe lang onze vormgever bezig is en op welk bedrag dat zal uitkomen, dan kan hij vooraf een inschatting maken. Neem gerust contact op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom je kiest voor ons!

Dé Boekenspecialist

New Energy Printing drukt boeken, brochures en/of catalogi. Ons team heeft al meer dan 50.000.000 boeken laten drukken.

Kwaliteit

Wij drukken catalogi alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Brochures/Catalogi

Westknits

Brochures/Catalogi

Westknits

Meer over dit project

Brochures/Catalogi

Ebru

Brochures/Catalogi

Ebru

Meer over dit project

Brochures/Catalogi

Arteca

Brochures/Catalogi

Arteca

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé drukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Wij maken daarom boeken, brochures en catalogi in heel Europa. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht ook een uitstekende service.

 • Stuur de specificaties van je catalogus

  Weet je al exact de specificaties van je catalogus? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Dan bespreken we samen bespreken je wensen. Op basis hiervan geven we je advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. Op deze manier maken we samen de specificaties voor je catalogus.

 • Wij adviseren de beste manier om jouw catalogus te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties door heel Europa. Wij zoeken de drukpers die het best geschikt is om jouw catalogus te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan alle opties apart vermeld. Je kunt dus kiezen wat je wilt. Samen met jou maken we een planning inclusief deadlines voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de catalogus verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. We checken zelfs de drukbestanden uitgebreid voor je, helemaal gratis. Zo kunnen er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Ook houden we je gedurende het drukproces je continu op de hoogte van de status.

 • Je ontvangt de catalogi

  Je catalogi worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de catalogi helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een brochure of catalogus?

  Het drukken van een brochure en/of catalogus is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Wil je weten wat jouw brochure of catalogus kost? Vraag dan een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van mijn brochure of catalogus?

  De levertijd van je brochure of catalogus is afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats hangt het af van de complexiteit van je productie. Als er geen uitzonderlijke wensen zijn dan kun je denken aan een levertijd van 1 a 2 weken. Heb je daarentegen de wens om unieke brochure te maken met speciaal papier? Dan kan de levertijd oplopen tot 5 a 6 weken. Dit heeft alles te maken met de noodzaak om papier in te kopen of niet.

  In de tweede plaats heb je een voorkeur waar we drukken? Wil je bijvoorbeeld persé in Nederland drukken dan is dat mogelijk. Ofschoon de prijzen hier hoger zijn verkort het wel de levertijd. Daar staat tegenover dat in het buitenland je veel kunt besparen op de kosten zonder verlies van kwaliteit.

  Samenvattend alles is afhankelijk van de specificaties en wensen die jij hebt.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn brochure. Wat is mogelijk?

  Elke brochure of catalogus is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan immers veel verschillende machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan daarom je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Printing groot in en hierdoor creëren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten