fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Hardcover boek drukken: hoe werkt dat?

Bij New Energy Printing kun je een hardcover boek op maat laten drukken. Wij zijn namelijk een specialist in hardcover drukwerk. In dit artikel helpen we je om te beslissen of een hardcover boek laten drukken de beste keuze is voor jouw situatie.


Naar prijzen vanaf 250 stuks

Waarom een hardcover boek laten drukken?

Een hardcover boek heeft met zijn stevige cover een aantal voordelen ten opzichte van een softcover boek. Het ziet er goed uit, heeft meer body en is veel meer bestand tegen intensief gebruik. Met schutbladen op maat bevestigen we het boekblok stevig aan de hardcover van het boek. Je kunt er zelfs voor kiezen om het schutblad te bedrukken. Als je plannen hebt om hardcover drukwerk te laten maken, gaan wij als specialist graag met je om tafel. Een hardcover boek laten drukken is voor ons dagelijks werk. We leggen je graag uit hoe we je kunnen helpen en waarom we een voorliefde hebben voor dit type cover.

Een hardcover boek heeft uitstraling

Vergeleken met een softcover is een hardcover boek laten drukken absoluut een treetje hoger. Met een hardcover boek op maat van onze boekendrukkerij kies je echt voor een kwalitatieve uitstraling. Past dat bij jouw merk of bij jouw onderwerp en doelgroep? Dan weet je dat een hardcover boek laten drukken de beste optie is in jouw geval.

Uiteraard zijn er meerdere toepassingsmogelijkheden voor hardcover drukwerk met ons als je specialist. Voorbeelden van typen hardcover boek laten drukken:

 • Agenda’s
 • Notitieboeken
 • Dagboeken
 • Condoleanceregisters

Voor slechts € 1 meer

De waardebeleving van een hardcover boek op maat is veel hoger dan die van een softcover boek. Afhankelijk van de specificaties en oplage is de meerprijs van een hardcover boek laten drukken ongeveer € 1 ten opzichte van een softcover variant. Maar je kunt voor een hardcover boek wel € 5 tot € 10 meer vragen qua verkoopprijs. Daarom is het commercieel vaak de meest interessante optie. Als specialist lichten we graag toe of hardcover de juiste keuze is voor jouw drukwerk.

Bereken de prijs van je boek

Zo is de hardcover opgebouwd

 • Grijsboard aan de binnenkant, standaard van 2,4 mm;
 • Grijsboard wordt standaard omplakt met 130 gram silk mc;
 • Daaromheen weer laminaat (mat, glans, linnenstructuur of soft touch);
 • Wil je linnenkunstleer, textiel of suède om de cover? Wij maken het voor je!
 • Je kunt de cover afwerken met een foliedruk;
 • Over folie gesproken: ook foliedruk in goud, zilver, brons of andere kleuren, is mogelijk;
 • Of afwerken met een UV-spot, hierdoor kan je details een glans-laag geven;
 • Ook afwerken met een preeg is een optie, hierdoor kun je hoogteverschillen aanbrengen;
 • Of je kan door je cover heen laten kijken met een stans.

Genaaid gebonden of hardcover Wire-o-binding

Wij helpen je graag met een genaaid gebonden hardcover boek op maat. Daarmee valt je boek het mooist open en op langere termijn is de kwaliteit veel beter. Een hardcover Wire-o-binding is ook mogelijk als je dat wilt.

Alleen de beste drukkerijen mogen jouw boek drukken

Als specialist kan New Energy Printing op vijf verschillende productielocaties jouw hardcover drukwerk laten drukken. Elk van deze locaties heeft zijn eigen specialisme. Wil je een hardcover boek laten drukken in zwart/wit of in fullcolour? Kies je voor digitaal of offset? Wij zorgen dat je altijd met de hoogste kwaliteit maar wel tegen lage kosten je boek kunt laten drukken. Tegelijkertijd is onze service top, want onze klanten geven ons maar liefst een 9,3 als cijfer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een hardcover boek op maat te laten drukken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Bereken de prijs van je boek

Bekijk hardcover producties

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Meer over dit project

Hardcover boeken

Royal Beauty

Hardcover boeken

Royal Beauty

Meer over dit project

Hardcover boeken

Arrisala

Hardcover boeken

Arrisala

Meer over dit project

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen wereldwijd kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukpers die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten