fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Boek met leren omslag

Door je omslag af te werken met kunstleer creëer je een exclusieve uitstraling. Wij drukken jouw boek met een leren omslag vanaf een oplage van 250 stuks.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of vraag gratis een sampleboek aan

Val op met een kunstleren omslag

De naam zegt het al: kunstleer is kunstmatig geproduceerd leer. Het is nauwelijks van echt leer te onderscheiden en een belangrijk voordeel is natuurlijk dat er geen dieren voor hoeven te sneuvelen. Echt leer is eventueel wel mogelijk, maar de kosten daarvoor liggen een stuk hoger. Inmiddels is er een breed palet aan kleuren kunstleer met verschillende patronen beschikbaar, waardoor de kleur die jij in gedachten hebt voor je cover in de meeste gevallen beschikbaar zal zijn. Door gebruik te maken van kunstleer laat je je boek extra opvallen. Wij checken altijd of de betreffende kleur voorradig is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je advies nodig over welke kleur kunstleer het best bij jouw boek past? Wij zijn gespecialiseerd in deze bijzondere afwerkingsvorm en ons team staat klaar om je hierover te adviseren. Langskomen mag ook uiteraard, zodat je in ons experience center voorbeelden kunt bekijken.

Bezoek ons Experience Center

Exclusieve uitstraling

Kunstleer wordt voornamelijk gebruikt bij hardcover boeken. Het leer kan dan namelijk om het karton van de hardcover omslag heen worden gevouwen. Door te kiezen voor een leren omslag weet je zeker dat je onderscheidend bent met je boek: het geeft een unieke en exclusieve uitstraling. Je kunt kunstleer ook gebruiken voor de omslag van een hoogwaardige catalogus of agenda. Eventueel gecombineerd met een sluitelastiek en/of ronde hoeken. Wil je weten hoe een boek met een leren omslag er in het echt uitziet en hoe het aanvoelt? Dat kunnen we ons natuurlijk goed voorstellen. Neem dan vooral even contact op zodat we je een voorbeeldboek kunnen toesturen of kom bij ons langs.

 

Afwerkingsvormen combineren met kunstleer

Kunstleer kun je prima combineren met andere afwerkingsvormen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een negatieve preeg op de omslag. Of het gebruik van foliedruk. Hiervoor zijn separate aanlever bestanden nodig. Het is goed om van tevoren te bedenken welke uitstraling je cover dient te hebben en welk kleurgebruik jouw wensen het best representeert. Als in het binnenwerk van je boek een bepaalde huisstijlkleur veel gebruikt wordt, dan zou je bijvoorbeeld de keuze voor de kleur kunstleer daarop af kunnen stemmen. Als je er niet helemaal uitkomt dan adviseren onze accountmanagers je graag!

Bereken de prijs van je boek
Let op: Op dit moment kun je (nog) geen directe prijscalculatie maken voor een leren omslag. Ga voor een prijsindicatie uit van een hardcover boek en vraag vrijblijvend de toeslag op voor een leren cover.

Bekijk leren boekproducties

Hardcover boeken

Leren cover boek

Hardcover boeken

Leren cover boek

Meer over dit project

Hardcover boeken

Leren notitieboek

Hardcover boeken

Leren notitieboek

Meer over dit project

Hardcover boeken

Koran

Hardcover boeken

Koran

Meer over dit project

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 35.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze Europese drukwerkpartners kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties voor jouw boek? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een boek?

  Het drukken van een boek is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Een softcover boek kan bijvoorbeeld al gedrukt worden van 0,68 cent per boek.

  Wil je weten wat jouw boek kost? Maak dan een vrijblijvende prijsberekening in onze prijscalculator of vraag een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van boeken?

  Het is een open deur! De levertijd van je boek is afhankelijk van meerdere factoren. Wat zijn je wensen qua boek design? Welke papiersoort of afwerking wil je? Daarom kunnen we ruwweg het volgende stellen:

  • Een hardcover– of softcoverboek laten drukken zonder speciale binding of afwerking kan binnen 1 à 2 weken worden gemaakt.
  • Heb je meer wensen? Bijvoorbeeld een foliedruk, preeg, of UV-Spot en toch een gunstige prijs? Dan kunnen we binnen 3 à 4 weken je boeken leveren.
  • Wil je een grote oplage (> 3.000 boeken) drukken dan is het verstandig om papier in te kopen. Dit is voordeliger en de levering kan dan tussen 5 à 6 weken duren.

  Bel ons of vul een offerte aanvraag in en dan kunnen we exact aangeven wat de verwachte levertijd is.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn boek. Wat is mogelijk?

  Elk boek is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan veel verschillende soorten machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Books groot in en hierdoor creëeren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.2 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs

Of vraag gratis een sampleboek aan

New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Clarissenhof 11,

4133 AB, Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten