fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Boek met leren omslag

Door je omslag af te werken met kunstleer creëer je een exclusieve uitstraling. Wij drukken jouw boek met een leren omslag vanaf een oplage van 250 stuks.

Bereken de prijs van je boek
Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Let op: Op dit moment kun je (nog) geen directe prijscalculatie maken voor een leren omslag. Ga voor een prijsindicatie uit van een hardcover boek en vraag vrijblijvend de toeslag op voor een (kunst)eren cover.

Val op met een kunstleren omslag

De naam zegt het al: kunstleer is kunstmatig geproduceerd leer. Het is nauwelijks van echt leer te onderscheiden en een belangrijk voordeel is natuurlijk dat er geen dieren voor hoeven te sneuvelen. Echt leer is eventueel wel mogelijk, maar de kosten daarvoor liggen een stuk hoger. Inmiddels is er een breed palet aan kleuren kunstleer met verschillende patronen beschikbaar, waardoor de kleur die jij in gedachten hebt voor je cover in de meeste gevallen beschikbaar zal zijn. Door gebruik te maken van kunstleer laat je je boek extra opvallen. Wij checken altijd of de betreffende kleur voorradig is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Heb je advies nodig over welke kleur kunstleer het best bij jouw boek past? Wij zijn gespecialiseerd in deze bijzondere afwerkingsvorm en ons team staat klaar om je hierover te adviseren. Langskomen mag ook uiteraard, zodat je in ons experience center voorbeelden kunt bekijken.

Bezoek ons Experience Center

Exclusieve uitstraling

Kunstleer wordt voornamelijk gebruikt bij hardcover boeken. Het leer kan dan namelijk om het karton van de hardcover omslag heen worden gevouwen. Door te kiezen voor een leren omslag weet je zeker dat je onderscheidend bent met je boek: het geeft een unieke en exclusieve uitstraling. Je kunt kunstleer ook gebruiken voor de omslag van een hoogwaardige catalogus of agenda. Eventueel gecombineerd met een sluitelastiek en/of ronde hoeken. Wil je weten hoe een boek met een leren omslag er in het echt uitziet en hoe het aanvoelt? Dat kunnen we ons natuurlijk goed voorstellen. Neem dan vooral even contact op zodat we je een voorbeeldboek kunnen toesturen of kom bij ons langs.

 

Afwerkingsvormen combineren met kunstleer

Kunstleer kun je prima combineren met andere afwerkingsvormen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een negatieve preeg op de omslag. Of het gebruik van foliedruk. Hiervoor zijn separate aanlever bestanden nodig. Het is goed om van tevoren te bedenken welke uitstraling je cover dient te hebben en welk kleurgebruik jouw wensen het best representeert. Als in het binnenwerk van je boek een bepaalde huisstijlkleur veel gebruikt wordt, dan zou je bijvoorbeeld de keuze voor de kleur kunstleer daarop af kunnen stemmen. Als je er niet helemaal uitkomt dan adviseren onze accountmanagers je graag!

Bereken de prijs van je boek

Bekijk leren boekproducties

Hardcover boeken

Leren cover boek

Hardcover boeken

Leren cover boek

Meer over dit project

Hardcover boeken

Leren notitieboek

Hardcover boeken

Leren notitieboek

Meer over dit project

Hardcover boeken

Koran

Hardcover boeken

Koran

Meer over dit project

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze Europese drukwerkpartners kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties voor jouw boek? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten