fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Het perfecte proefschrift drukken?

De inhoud van je proefschrift is héél belangrijk. Maar het is de uitstraling die het plaatje compleet maakt. Wij drukken jouw proefschrift vanaf een oplage van 250 stuks.

Bereken de prijs van je proefschrift

Van tekst naar proefschrift

Als je klaar bent met schrijven van je proefschrift en de bijbehorende afbeeldingen hebt gemaakt en/of verzameld, dan wordt het tijd om met de opmaak van start te gaan. Door dit over te laten aan een van onze professionele vormgevers weet je zeker dat de uitstraling van je proefschrift in boekvorm geheel conform jouw wensen wordt gerealiseerd. Onze vormgevers hebben hiermee veel ervaring. Waarom zelf aan de slag als je het voor een mooi tarief door een professional kan laten doen? Informeer vooral naar de mogelijkheden! Je bent welkom om je wensen bij ons op kantoor te komen bespreken met een van onze vormgevers.

Creatief met je proefschrift

Het is natuurlijk altijd mooi als je proefschrift zich niet alleen onderscheidt door de met bloed, zweet en tranen gecreëerde inhoud, maar ook door de creatieve afwerking van bijvoorbeeld de omslag.

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van uv-spot op de omslag, waarmee je bepaalde teksten, afbeeldingen of andere opmaakelementen kunt voorzien van een glanzende transparante laag. Een andere optie om de is de titel op de cover te laten foliedrukken. Er is veel mogelijk. Onze adviseurs kunnen je voorzien van tips over wat wel en niet werkt om je omslag onderscheidend te maken. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Papierkeuze proefschrift

De uitstraling van je gedrukte proefschrift is mede afhankelijk van het papier dat gebruikt wordt. Zo is het voor een proefschrift dat alleen uit tekst bestaat verstandig om te kiezen voor mat HVO papier, of voor roomwit papier zoals Romandruk. Als er veel afbeeldingen in je proefschrift voorkomen dan is het  vaak juist beter om te gaan voor bijvoorbeeld een Silk papiersoort, omdat illustraties en foto’s daarop beter tot hun recht komen. Het is verstandig om even met ons te overleggen welke papiersoort jouw proefschrift het meest tot haar recht laat komen. Wij willen je hier graag over adviseren, zodat we samen tot het best haalbare resultaat komen.

Bovendien kunnen we je bewijzen dat we een stabiele, hoge kwaliteit hebben. We sturen je graag gratis samples op, zodat je zelf onze hoge kwaliteit kunt ervaren.

Bereken de prijs van je proefschrift

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze Europese drukwerkpartners kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties voor jouw proefschrift? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw proefschrift te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukpers die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de proefschriften

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten