fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Boek Design door een Grafisch Vormgever?

Onze grafische vormgevers ontwerpen een boek design voor je dat precies voldoet aan jou wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze grafische vormgever

Onze vormgever is specialist in het ontwerpen van designs voor boeken, catalogi, brochures, magazines en agenda’s. Wij kunnen de boek cover, het binnenwerk en eventuele schutbladen allemaal voor je ontwerpen. Op basis van jouw input maakt onze grafisch ontwerper het boek design volgens jouw wensen.

Kosten boek laten ontwerpen

Net als bij het drukken van een boek of een catalogus is het grafisch ontwerpen van een boek design maatwerk. Wil je een boek design voor het complete boek? Wil je alleen de voorkant van het boek laten ontwerpen? Of heb je tips nodig hoe je zelf de boekomslag kunt ontwerpen? Wil je liever een uurtarief voor de grafisch vormgever afspreken of een vaste prijs? Dit allemaal heeft invloed op de kosten van het boek design. Als we samen je wensen bespreken kunnen wij je adviseren wat het beste bij jou past. Het eerste half uur vormgeving krijg je van ons, gratis en voor niets, als je boek bij ons laat drukken.

Eigenaar van het boek design

Dit is voor New Energy Printing heel belangrijk. Nadat onze grafische vormgever het boek ontwerp heeft afgerond maakt de DTP’ers de drukbestanden voor je op. Wij sturen de open drukbestanden (InDesign) en de uiteindelijke PDF’s allemaal naar je toe. Hierdoor ben je zelf vrij om later te doen met de bestanden wat je wilt. Jij bent dus altijd zelf eigenaar van het design van je boek.

Waarom je voor ons kiest!

Dé Boekenspecialist

Dagelijks zijn wij bezig met het drukken en ontwerpen van boeken, brochures en catalogi designs

Kwaliteit

Onze grafische vormgevers hebben jaren ervaring met het ontwerpen van boeken, brochures en magazines

Service

Wij regelen alles van A to Z. Onze grafische ontwerpers en DTP'ers rusten niet voordat jij tevreden bent

Kennis en Expertise

Met de jarenlange ervaring van onze vormgevers en DTP’ers vind je alle kennis en expertise in één huis.

Gunstig Prijsniveau

Heb je de voorkeur voor een uurtarief voor de grafische designer of spreek je liever een vast tarief af? Wij bieden flexibiliteit!

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze.

Voordat je met ons gaat werken willen we graag onze werkwijze met je delen. We beschrijven hierin iedere stap die we nemen tijdens het ontwerpen van je boek. Iedereen, onze grafische vormgevers, DTP’ers en jij, hebben een belangrijke taak gedurende het boek designproces. Daarom is het belangrijk om onze werkwijze met je te delen. We hopen zo tot het optimale resultaat te komen voor jouw boek!

 • Inventarisatie van jouw wensen

  Als schrijver en/of uitgever heb je natuurlijk een helder beeld van wat jij wilt dat je boek uitstraalt. Daarom heeft de grafisch vormgever eerst een gesprek met jou om je wensen te bespreken. We zullen dan soms moeilijke vragen stellen, maar we willen goed begrijpen wat jij wilt. Dit gesprek kunnen wij telefonisch, via Teams of bij ons op kantoor laten plaatsvinden.

 • Maken van de offerte

  Aan de hand van ons gesprek maken we een inventarisatie van werkzaamheden. Dit vatten we samen in een offerte opmaat. In deze offerte staan alle werkzaamheden gespecificeerd. Ook de kosten die daarbij horen. En wat wij van jou nodig hebben en de tijdsplanning. Zo is het helder wat we van elkaar mogen verwachten.

 • Het boek ontwerpen

  Nu gaat het spannendste gedeelte beginnen. De grafische designer gaat je boek ontwerpen! Dit proces is maatwerk en hierbij maken we gebruik van de door jouw aangeleverd foto’s en teksten. Natuurlijk nemen we dan ook jouw wensen omtrent het boek design mee. Ook mag je van onze vormgever verwachten dat hij met je mee denkt hoe het boek design precies zo te maken, zoals jij het wilt.

 • Het boek design controleren

  De grafisch vormgever is nu klaar. Het boek design proces is daarmee afgerond. De DTP’er maakt vervolgens de drukbestanden op en stuurt ze ter controle naar je toe. Kijk er goed naar, want het is jouw boek! Als we je feedback ontvangen dan passen we dit graag voor je aan. Pas als jij blij bent gaan we door naar de volgende fase.

 • Het laten drukken van je boek

  Wow, je boek ontwerp is klaar! Nu kunnen we het boek gaan drukken. De DTP’er stuurt dan de drukbestanden naar de drukkerij. De drukkerij is klaar om te gaan drukken. Voordat ze alle boeken gaan drukken kunnen we eerst nog een kleurproef laten maken. Is de kleur proef zoals je had verwacht? Dan gaat de drukkerij vervolgens jouw boeken drukken. Nadat alle boeken zijn gedrukt kan de drukker ze verzenden. Wil je ze naar één of meerdere adressen? Het kan allemaal!

 • Je ontvangt je boeken

  Eindelijk is het zo ver. De afgelopen maanden/jaren heb je keihard gewerkt en nu is het boek een realiteit. Je houdt voor het eerst jouw boek in je hand. Daarmee is een lange reis afgelopen. We hopen dat je enorm blij bent met het boek en dat jou boek veel mensen mag inspireren.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt het maken van een boek design?

  Dit hangt van veel dingen af. Indien we al het materiaal snel ontvangen kunnen wij al binnen enkele dagen een compleet design voor een boek of catalogus klaar hebben. Daarom is een tijdsplanning een vast onderdeel in de offerte. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

 • Kan ik alleen advies krijgen over hoe een boek design te ontwerpen?

  Wij zijn gek op het ontwerpen van boeken. Dus voor ons is dat geen probleem. Dus wij geven je graag advies hoe je zelf je boek kunt ontwerpen.

 • Ik wil alleen een boek cover laten ontwerpen, kan dit?

  Ook alleen een boek cover ontwerpen is voor ons geen probleem. Want we vinden het leuk om je te helpen een mooi boek te maken.

 • Wat kost het ontwerpen van een boek design?

  Het maken van een boek design is maatwerk. Daarom is het belangrijk om je wensen te bespreken met onze grafisch vormgevers. Vervolgens maken wij graag een offerte op maat voor je. Je kunt daarnaast kiezen om zaken wel door ons te laten doen of niet.

 • Werken jullie met vaste prijs of met een uurtarief?

  Het voordeel van een vaste prijs is dat de totale kosten en werkzaamheden vastliggen. Je weet dan exact wat je mag verwachten. Het voordeel van een uurtarief is dat je een goed idee hebt over de totale kosten die je kunt verwachten. Daarnaast heb je nog wel flexibiliteit om tijdens het ontwerpen van je boek andere keuzes te maken. Wij kunnen werken met beide vormen. Het is aan jou te kiezen wat je het fijnst vindt.

 • Ik vind het eindresultaat niet mooi, en nu?

  Dit zou echt heel vervelend zijn. Tijdens het ontwerpen van het boek hebben en voor het drukken nemen onze grafisch vormgevers alle stappen om te voorkomen dat dit gebeurt. Mocht desondanks het toch gebeuren dat je niet blij zijn met het eindresultaat dan komen wij hier samen uit. Wij zijn een Happy Company!

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten