fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Het ontstaan

Wie had ooit gedacht dat uit een knieblessure een succesvol bedrijf kon voortkomen? Toch ligt daar de oorsprong van New Energy Printing. Onze oprichter Thomas zat vanaf maart 2012 met zijn been in het gips en kon weinig doen. Op dat moment had hij al een bedrijf met een compagnon dat herinneringsboeken aan scholen verkocht. Daarbij merkte hij dat er een groot verschil is in drukkwaliteit en prijzen, dus het maakt écht verschil waar je een boek laat drukken. Tijdens zijn drie maanden durende herstelperiode bedacht Thomas een manier om als drukwerkmakelaar meerwaarde te bieden aan zowel eindklanten als drukkerijen. Dat idee groeide uit tot New Energy Printing, letterlijk vanuit de nieuwe energie die Thomas opdeed na zijn knieoperatie.


Service, kwaliteit en scherpe prijs

Door zijn grote netwerk kon Thomas meteen terecht bij kwalitatief hoogwaardige drukkerijen in Europa. Naast kwaliteit kon het team van New Energy Printing daardoor ook vrijwel altijd goed scoren op het gebied van prijs. Dat vinden klanten natuurlijk fijn, maar zij zijn er vooral heel blij mee dat New Energy Printing ze écht verder helpt. Service en kwaliteit staan altijd voorop. Dat is de reden dat zij keer op keer terugkomen en er weinig verloop is in het klantenbestand. Sterker nog, er komen alleen maar meer klanten bij.

Klanten, medewerkers, leveranciers: iedereen blij!

Blije klanten zijn slechts één kant van het verhaal voor het team van New Energy Printing. Ook medewerkers moeten blij naar hun werk gaan en blij weer naar huis aan het einde van de dag. Dat geldt eveneens voor leveranciers. Zij worden door New Energy Printing niet uitgeknepen, maar er worden gewoon goede afspraken gemaakt om samen goed zaken te doen. New Energy Printing gaat voor kwaliteit en plezier!

In het nieuws

  • artikel ‘Boeken Power’ in het speciale magazine over visuele communicatie Print Matters (PDF) van februari 2023.

Maak kennis met ons team

Thomas Toxopeus

Owner / Sales Manager

T

+31(0)347 - 744 112

Asia Remkes

Owner/Operations Manager

T

+31(0)347 - 744 113

Dé Boekendrukker van Nederland

Inmiddels mag New Energy Printing zichzelf Dé Boekendrukker van Nederland noemen. De nadruk ligt op het drukken en ontwerpen van boeken en brochures, want dit is écht een specialisme. Dat service nog steeds heel belangrijk is, merken we iedere dag. We komen onze afspraken na en zorgen voor topkwaliteit. Mocht de kwaliteit van een gedrukt boek onverhoopt tegenvallen, dan gaat de zending niet naar de klant, maar lossen we het op. Heb je als klant verder nog vragen over het drukken van je boek, dan kun je altijd terecht bij je vaste contactpersoon. Die legt je in gewoon Nederlands uit wat je wilt weten.

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten