fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

New Energy vindt het belangrijk dat de klimaat problemen echt worden aangepakt, maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Wie kent de uitdrukking “Een beter milieu begint bij je zelf” niet?

Papierloos werken is als drukker natuurlijk geen optie, maar er zijn voldoende opties om daar wel verantwoord mee om te gaan.

Papier Recycling Nederland

Papier en karton kunnen ongeveer zeven maal gerecycled worden, hierdoor is het een zeer geschikt materiaal voor een circulaire economie. Papier Recycling Nederland, is een organisatie die namens bedrijven samenwerkt met gemeentes om zo optimaal mogelijk te kunnen recyclen. Dankzij de inspanningen van deze organisatie wordt in Nederland 89% van het op de markt gebrachte papier en karton ingezameld en hergebruikt.

Alle producenten/importeurs betalen een jaarlijkse bijdrage om dit te kunnen realiseren. New Energy berekent deze jaarlijkse bijdrage niet door bij het drukken van een boek, catalogus of brochure.

Standaard: FSC Papier

Het gebruik van FSC gecertificeerd papier is onze standaard. Het hout dat gebruikt is voor dit papier heeft het internationale FSC keurmerk, wat garant staat voor verantwoord bosbeheer. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een organisatie die zich inzet voor duurzaam houtbeheer. Lees meer over wat FSC papier betekent.

Optioneel: FSC logo

Bij het drukken van een boek is het mogelijk om er een FSC logo op te plaatsen. We stimuleren het gebruik van dit logo, immers hoe beter de zichtbaarheid, hoe groter het bewustzijn.

Het gebruik van FSC papier alleen is niet voldoende om het FSC logo in je boek te mogen plaatsen. Lees meer over het plaatsen van het FSC logo.

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten