fbpx

Brochures drukken? Wij ontwerpen en drukken kwalitatieve brochures!

Wil je een brochure laten maken? Of wil je brochures laten drukken en verzenden? New Energy Printing is specialist in het drukken en verzenden van brochures.

Bereken direct de prijs van je brochure

Dé eerste indruk

Een brochure moet direct indruk maken bij de ontvanger. Daar kunnen wij je bij helpen. Wat je ook van plan bent qua design, bindwijze of afwerking. Geniet of gelijmd, met brochures kun je alle kanten op. Als échte specialist op het gebied van brochures drukken, helpen we je graag wat het beste past bij jouw wensen. Wat maakt het verschil? Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en laten drukken van boeken en brochures. Een vast contactpersoon die je begeleidt van A tot Z. En ultieme service en topkwaliteit drukwerk. Dit maakt het verschil.

Kwaliteit en gunstig geprijsd

Je brochure is een visitekaartje van je bedrijf. Het moet inspireren, informeren en motiveren om klant te blijven en/of te worden. De kwaliteit van je brochure is dus van essentieel belang. New Energy Printing drukt al jaren brochures op onze productielocaties door heel Europa. Wij werken voor uitgeverijen, drukkerijen en professionals. Hierdoor zijn we ervaren met de hoge eisen van onze opdrachtgevers. Daarom drukken we je brochure alleen op de modernste machines en met specialisten. Kwaliteit is hierdoor gewaarborgd. Tenslotte door onze flexibiliteit in locatie kunnen we drukken tegen de meest gunstige prijzen.

Bereken direct de prijs van je brochure

Onze real-life inspiratie komt niet uit een brochure

Wil je weten wat de voor- en nadelen zijn van een bepaalde papiersoort of afwerkingsvorm? Bezoek dan ons New Energy Printing Experience Center! Hier kun je eigenhandig de verschillen ervaren. Zie, voel, ruik en ervaar hier hoe jouw brochure er gedrukt uit kan zien! Zo bepaal jij makkelijk hoe je de brochure wilt laten drukken.

Bezoek ons Experience Center

Waarom je kiest voor ons!

Dé Boekenspecialist

New Energy Printing drukt alleen boeken, brochures en/of catalogi. Ons team heeft al meer dan 50.000.000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken brochures en/of catalogi alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen door heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Brochures/Catalogi

Westknits

Brochures/Catalogi

Westknits

Meer over dit project

Brochures/Catalogi

Ebru

Brochures/Catalogi

Ebru

Meer over dit project

Brochures/Catalogi

Barasso

Brochures/Catalogi

Barasso

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Wij maken daarom boeken, brochures en catalogi in heel Europa. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht ook een uitstekende service.

 • Stuur de specificaties van je brochure

  Weet je al exact de specificaties van je brochure? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Dan bespreken we samen bespreken je wensen. Op basis hiervan geven we je advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. Op deze manier maken we samen de specificaties voor je brochure.

 • Wij adviseren de beste manier om jouw brochure te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukpers die het best geschikt is om jouw brochure te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan alle opties apart vermeld. Je kunt dus kiezen wat je wilt. Samen met jou maken we een planning inclusief deadlines voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de brochure verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. We checken zelfs de drukbestanden uitgebreid voor je, helemaal gratis. Zo kunnen er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Ook houden we je gedurende het drukproces je continu op de hoogte van de status.

 • Je ontvangt de brochures

  Je brochures worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de brochures helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een brochure of catalogus?

  Het drukken van een brochure en/of catalogus is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Wil je weten wat jouw brochure of catalogus kost? Vraag dan een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van mijn brochure of catalogus?

  De levertijd van je brochure of catalogus is afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats hangt het af van de complexiteit van je productie. Als er geen uitzonderlijke wensen zijn dan kun je denken aan een levertijd van 1 a 2 weken. Heb je daarentegen de wens om unieke brochure te maken met speciaal papier? Dan kan de levertijd oplopen tot 5 a 6 weken. Dit heeft alles te maken met de noodzaak om papier in te kopen of niet.

  In de tweede plaats heb je een voorkeur waar we drukken? Wil je bijvoorbeeld persé in Nederland drukken dan is dat mogelijk. Ofschoon de prijzen hier hoger zijn verkort het wel de levertijd. Daar staat tegenover dat in het buitenland je veel kunt besparen op de kosten zonder verlies van kwaliteit.

  Samenvattend alles is afhankelijk van de specificaties en wensen die jij hebt.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn brochure. Wat is mogelijk?

  Elke brochure of catalogus is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan immers veel verschillende machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan daarom je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Printing groot in en hierdoor creëren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten