fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Wij helpen je met het drukken van je eigen boek!

Is er geen uitgeverij die jouw manuscript wilde accepteren? Dan is het logisch dat je kiest voor een boek zelf uitgeven in eigen beheer. Je wilt immers toch je boek zelf uitgeven. We leggen graag uit wat er allemaal komt kijken bij zelf een boek laten drukken.

Wij drukken alle boeken vanaf 250 stuks voor uitgeverijen, bedrijven en professionals.

Bereken de prijs van je boek

De voor- en nadelen van zelf een boek uitgeven

Het grote voordeel van zelf een boek uitgeven, is dat je alles in eigen hand hebt. Jij bepaalt precies hoe het boek eruitziet, hoe het afgewerkt wordt en waar en wanneer het gedrukt wordt. Maar er zijn ook nadelen te noemen van zelf een boek uitgeven. Je mist bijvoorbeeld de marketingkracht en het netwerk/bereik van een uitgeverij. Jij zult degene zijn die het boek aan de man moet brengen. Maar zoals Johan Cruyff zei: ”Elk nadeel heb zijn voordeel”

Boek zelf uitgeven? Welke specificaties passen bij jouw wensen?

Het is belangrijk dat je het juiste formaat kiest voor je eigen boek. Maar ook de juiste papiersoort, het juiste type cover en de juiste oplage. Dat zijn dingen waar je onze hulp vast goed bij kunt gebruiken. Wij hebben de ervaring en jarenlange expertise om je verder te helpen. Zodat jij het beste eindresultaat krijgt dat je maar kan wensen.

Natuurlijk wil je graag weten wat al de verschillende opties kosten. Daarom hebben we een prijscalculator waarmee je heel eenvoudig zelf kunt uitrekenen wat een boek drukken en zelf boek uitgeven kost met de opties die je kiest. Wil je opties die niet in deze calculator staan? Dan maken we een maatwerkofferte voor je.

Zelf boek uitgeven? Je drukbestand bepaalt de kwaliteit van je boek

Voor de opmaak van je boek adviseren we je absoluut om samen te werken met een grafisch vormgever die vaker boeken heeft opgemaakt, liefst in InDesign. Die kan namelijk een goed drukbestand maken, waardoor wij je boek precies zo kunnen drukken als jij voor ogen hebt.

Vind je dit lastig? Geen probleem! We helpen je om het drukbestand helemaal drukklaar te maken voor het binnenwerk en je cover. Daarna voeren we een dubbele bestandscontrole uit, zodat je zeker weet dat alles goed is voordat je eigen boek wordt gedrukt. Zelfs tijdens het drukproces controleren we de kwaliteit.

Bereken de prijs van je boek

Eindelijk: je eigen boek is gedrukt!

Elke stap van de route zetten we samen met jou. Ook het unieke ISBN-nummer kunnen we aanvragen voor je. En denk zeker ook aan opslag en verzending van je boek: wil je dat uitbesteden aan ons of wil je zelf boek uitgeven en de logistiek en verzending regelen? We begrijpen dat je niet kunt wachten totdat je in eigen beheer uitgeven boek klaar is. Tijd om je eigen boekpresentatie te organiseren en de hele wereld ervan op de hoogte te brengen. Gefeliciteerd met je boek!

Onze producties

Hardcover boeken

Ik ben Lieve

Hardcover boeken

Ik ben Lieve

Meer over dit project

Softcover boeken

Surinaams kookboek

Softcover boeken

Surinaams kookboek

Meer over dit project

Hardcover boeken

Happy Cats revolutie

Hardcover boeken

Happy Cats revolutie

Meer over dit project

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jou boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland, Europa en Azië. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een boek?

  Het drukken van een boek is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Een softcover boek kan bijvoorbeeld al gedrukt worden van 0,68 cent per boek.

  Wil je weten wat jouw boek kost? Maak dan een vrijblijvende prijsberekening in onze prijscalculator of vraag een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van boeken?

  Het is een open deur! De levertijd van je boek is afhankelijk van meerdere factoren. Wat zijn je wensen qua boek design? Welke papiersoort of afwerking wil je? Daarom kunnen we ruwweg het volgende stellen:

  • Een hardcover– of softcoverboek laten drukken zonder speciale binding of afwerking kan binnen 1 à 2 weken worden gemaakt.
  • Heb je meer wensen? Bijvoorbeeld een foliedruk, preeg, of UV-Spot en toch een gunstige prijs? Dan kunnen we binnen 3 à 4 weken je boeken leveren.
  • Wil je een grote oplage (> 3.000 boeken) drukken dan is het verstandig om papier in te kopen. Dit is voordeliger en de levering kan dan tussen 5 à 6 weken duren.

  Bel ons of vul een offerte aanvraag in en dan kunnen we exact aangeven wat de verwachte levertijd is.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn boek. Wat is mogelijk?

  Elk boek is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan veel verschillende soorten machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Ik wil een ISBN nummer in mijn boek, hoe regel ik dit?

  Er zijn 2 manieren om een ISBN nummer te regelen. Dit kan je zelf doen via www.isbn.nl de kosten zullen dan € 104 zijn. Ook kan je een ISBN nummer via ons aanvragen, de kosten hiervoor zijn € 80.

  Als je het ISBN nummer door ons wil laten regelen, dan kan je contact opnemen met Joey via info@newenergy.nl.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Printing groot in en hierdoor creëren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten