fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Aanleveren drukklaar bestand

Onze prijzen zijn gebaseerd op het aanleveren van drukklare bestanden met een gratis bestandscontrole, wel hebben we daarom een paar regels:

 

Hierbij de stappen die we nemen in de zogenaamde prepress fase:

  1. Je geeft akkoord op de offerte, daarin staan specificaties van het door jou gewenste boek. De specificaties bestaan uit formaat, aantal pagina’s, papier cover, papier binnenwerk, soort bedrukking en binding. Wij geven aan wat de maten van het drukbestand voor de cover dienen te zijn.

Let op! De door ons afgegeven planningen zijn gebaseerd op de datum waarop er drukklare bestanden (dienen) worden aangeleverd. Indien hiervoor meer tijd nodig is kan de afleverdatum van je productie vertraging oplopen.

  1. Uiterlijk op de afgesproken datum lever je de drukbestanden aan, aan de hand van onze aanleverspecificaties. Voor een tarief van € 60,- per uur kunnen wij jou hiermee helpen (met dtp of grafisch ontwerp), per opdracht is het eerste half uur zelfs gratis. Indien gewenst kunnen we vooraf een inschatting maken van de tijd die we verwachten bezig te zijn om je drukbestanden drukklaar te maken.
  1. Na het ontvangen van de drukbestanden voeren we een gratis bestandscontrole uit. Als we zaken tegenkomen die niet overeenkomen met de specificaties in de offerte/orderbevestiging dan maken we daar een overzichtelijk lijstje van, indien nodig aangevuld met knipsels uit jouw bestanden. We vragen jou dan om deze correcties door te voeren.

Ook hierbij geldt: Voor een tarief van € 60,- per uur kunnen wij je helpen en per opdracht is het eerste half uur zelfs gratis.

  1. Je levert nieuwe drukbestanden aan en wij controleren ze opnieuw gratis voor je. Als ze goed zijn dan sturen we die naar de drukkerij. Daar worden ze opnieuw uitvoerig gecontroleerd door de prepress studio. Mogelijk komen hier nog (kleine) aanpassingen uit voort. De gevraagde correcties mag je nog uitvoeren. Hierna volgt een definitieve digitale drukproef van de prepress en daar dien jij akkoord op te geven. Nu kan het drukproces beginnen.

In geval dat in deze stap de bestanden nog niet drukklaar zijn, zullen wij extra kosten rekenen voor elke hierop volgende bestandscontrole van 35 euro per keer en er zal vanzelfsprekend de planning komen te vervallen.

HELLUP…!

Nog vragen of onduidelijkheden? De medewerkers van New Energy Printing staan altijd klaar om jou te voorzien van tips en adviezen. Ook als je de bestanden bijna klaar hebt en wilt weten hoe je deze het best kunt afronden en aanleveren. Bel naar +31 (0)347 726 047, mail, chat, stuur een postduif… alles mag!

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten