fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Linnen boek drukken

Een linnen cover is een stijlvolle afwerking voor de omslag van je hardcoverboek. Wij drukken jouw linnen boek vanaf een oplage van 250 stuks.

Bereken de prijs van je boek

Of vraag gratis een sampleboek aan

Waarom een linnen boek drukken?

Je hebt ze vast wel eens gezien: boeken met een omslag van linnen. Het geeft een bijzondere en luxe uitstraling aan je boek. Op een linnen cover kan je niet printen. Wel zijn er verschillende opties waarmee je een linnencover uniek kunt maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik van zilveren of gouden folie op het linnen. Het is belangrijk om de kleuren goed op elkaar af te stemmen. Je kunt zowel teksten als (vector) afbeeldingen in folie laten drukken. Het is verstandig van tevoren even te overleggen hierover. Ook is het mogelijk om een indruk, oftewel een preeg, aan te brengen in het linnen. Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, zodat we je voorbeelden kunnen tonen.

Bezoek ons Experience Center

Linnen cover met stofomslag

Een linnen cover kun je combineren met een stofomslag. Wellicht vraag je je af, waarom twee omslagen? Een stofomslag is een bedrukte papieren omslag, die we om de linnen hardcover heen vouwen. Een stofomslag heeft altijd uiteinden die we naar binnen vouwen, de omslag ‘in’. Vaak worden deze uiteinden gebruikt om informatie over de auteur of over het boek te vermelden. Naast het feit dat een stofomslag je boek een chique uitstraling geeft, is het ook een extra bescherming voor het linnen. Je ontvangt van ons een gedetailleerde werktekening voor de opmaak van de stofomslag. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Linnen keuze en advies

De drukkers waarmee wij samenwerken beschikken over een breed palet aan linnenkleuren. Wij kunnen je adviseren over wat er beschikbaar en passend is voor jouw boek. Bijvoorbeeld over welke kleur linnen goed matcht met een bepaalde kleur folie die je voor de omslag wilt gebruiken. Of over het matchen van de kleur van het schutblad. Het is verstandig om dit al redelijk vroeg in het proces te bepalen, zodat de beschikbaarheid van de gewenste materialen gecheckt kan worden en eventueel alvast ingekocht. Dan weten we zeker dat het beschikbaar is zodra we je boek gaan drukken. Over de verschillende afwerkingsvormen van een linnen omslag kunnen we je voorzien van persoonlijk advies, gebaseerd op onze jarenlange expertise met linnenbedrukking.

Bereken de prijs van je boek

Of vraag gratis een sampleboek aan

Bekijk linnen boekproducties

Hardcover boeken

Arrisala

Hardcover boeken

Arrisala

Meer over dit project

Hardcover boeken

Til mij op met duizend vogels

Hardcover boeken

Til mij op met duizend vogels

Meer over dit project

Hardcover boeken

Sophia Mae - Gratitude journal

Hardcover boeken

Sophia Mae - Gratitude journal

Meer over dit project

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 35.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze Europese drukwerkpartners kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties voor jouw boek? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een boek?

  Het drukken van een boek is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Een softcover boek kan bijvoorbeeld al gedrukt worden van 0,68 cent per boek.

  Wil je weten wat jouw boek kost? Maak dan een vrijblijvende prijsberekening in onze prijscalculator of vraag een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van boeken?

  Het is een open deur! De levertijd van je boek is afhankelijk van meerdere factoren. Wat zijn je wensen qua boek design? Welke papiersoort of afwerking wil je? Daarom kunnen we ruwweg het volgende stellen:

  • Een hardcover– of softcoverboek laten drukken zonder speciale binding of afwerking kan binnen 1 à 2 weken worden gemaakt.
  • Heb je meer wensen? Bijvoorbeeld een foliedruk, preeg, of UV-Spot en toch een gunstige prijs? Dan kunnen we binnen 3 à 4 weken je boeken leveren.
  • Wil je een grote oplage (> 3.000 boeken) drukken dan is het verstandig om papier in te kopen. Dit is voordeliger en de levering kan dan tussen 5 à 6 weken duren.

  Bel ons of vul een offerte aanvraag in en dan kunnen we exact aangeven wat de verwachte levertijd is.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn boek. Wat is mogelijk?

  Elk boek is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan veel verschillende soorten machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Books groot in en hierdoor creëeren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.2 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs

Of vraag gratis een sampleboek aan

New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Clarissenhof 11,

4133 AB, Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten