fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Linnen boek drukken

Je kunt linnen laten verwerken in de kaft van het boek dat je bij ons laat drukken. Een linnen cover is een stijlvolle afwerking voor de omslag van je boek. Wij drukken jouw linnen boek vanaf een oplage van 250 stuks.


Bereken de prijs van je boek

Waarom een linnen boek drukken?

Je hebt ze vast wel eens gezien: boeken met een omslag van linnen. Het linnen geeft het boek dat je laat drukken een bijzondere en luxe uitstraling. Op een linnen cover kan je echter niet printen. Wel zijn er verschillende opties waarmee je een linnen cover uniek kunt maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik van zilveren of gouden folie op het linnen. Het is belangrijk om de kleuren goed op elkaar af te stemmen. Je kunt zowel teksten als (vector) afbeeldingen in folie laten drukken. Het is verstandig van tevoren even te overleggen hierover. Ook is het mogelijk om een indruk, oftewel een preeg, te laten drukken in het linnen van je boek. Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, zodat we je voorbeelden kunnen tonen van boeken die gedrukt en ingebonden zijn met linnen.

Bezoek ons Experience Center

Linnen cover met stofomslag

Als je jouw boek met een linnen cover wilt laten drukken, kun je die combineren met een stofomslag. Wellicht vraag je je af, waarom twee omslagen? Een stofomslag is een bedrukte papieren omslag, die we om de linnen hardcover heen vouwen. Een stofomslag heeft altijd uiteinden die we naar binnen vouwen, de omslag ‘in’. Vaak worden deze uiteinden gebruikt om informatie over de auteur of over het boek te vermelden. Naast het feit dat een stofomslag je boek een chique uitstraling geeft, is het ook een extra bescherming voor het linnen. Je ontvangt van ons een gedetailleerde werktekening voor de opmaak van de stofomslag voordat we je boek gaan drukken.

Keuze en advies

De drukkers waarmee wij samenwerken beschikken over een breed palet aan linnenkleuren. Wij kunnen je adviseren over wat er beschikbaar en passend is voor jouw boek. Bijvoorbeeld over welke kleur linnen goed past bij een bepaalde kleur folie die je voor de omslag wilt gebruiken van het boek dat je laat drukken. Of over het matchen van de kleur van het schutblad. Het is verstandig om dit al redelijk vroeg in het proces te bepalen, zodat de beschikbaarheid van de gewenste materialen gecheckt kan worden en eventueel alvast ingekocht. Dan weten we zeker dat het beschikbaar is zodra we je linnen boek gaan drukken. Over de verschillende afwerkingsvormen van een linnen omslag kunnen we je voorzien van persoonlijk advies, gebaseerd op onze jarenlange expertise met linnenbedrukking.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wil je onze boekendrukkerij inschakelen om jouw boek met linnen cover op maat te drukken? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw visie. Zo kom je meer te weten over de mogelijkheden met deze unieke stof en over de beste opties voor jouw specifieke drukwerk. Neem contact met ons op en plan jouw afspraak in.

Bereken de prijs van je boek

Bekijk linnen boekproducties

Hardcover boeken

Arrisala

Hardcover boeken

Arrisala

Meer over dit project

Hardcover boeken

Til mij op met duizend vogels

Hardcover boeken

Til mij op met duizend vogels

Meer over dit project

Hardcover boeken

Sophia Mae - Gratitude journal

Hardcover boeken

Sophia Mae - Gratitude journal

Meer over dit project

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze Europese drukwerkpartners kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties voor jouw boek? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten