fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Overname Publishing Services

Overname Publishing Services!

We hebben op 1 oktober Publishing Services overgenomen, een nieuwe mijlpaal voor New Energy Printing.

Publishing Services is een dienstverlener die alle facetten van grafische deel- of totaalprojecten in goede banen leidt. Dit zijn met name producties van boeken en catalogi. Eigenaar Pieter Bekkers was op zoek naar een overnamepartner en vond in New Energy Printing een uitstekende match. “Onze manier van denken en klantbenadering lijken veel op elkaar”, aldus Pieter.

Voor New Energy Printing is dit een mooie groeikans.

 

Over Publishing Services

Publishing Services is opgericht door Pieter Bekkers. “Na vele jaren voor werkgevers te hebben gewerkt, heb ik in maart 2010 de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf als dienstverlener.”

“Het is mijn passie om (complexe) projecten perfect te coördineren. Dat kan gaan om een drukopdracht, maar zeker ook om projecten die van A tot Z, dus van vormgeving tot en met de gedrukte of digitale publicatie moeten worden gerealiseerd. Mijn grote grafische vakkennis, uitermate goede service en mijn perfectionistische instelling dragen bij aan een perfecte afhandeling van elk project. Dat is wat mijn klanten van me verwachten!”

Pieter heeft een groep loyale klanten opgebouwd voor wie hij vaak al tientallen jaren werkt.

Waarom overname?

Eigenaar Pieter Bekkers heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. “Er zijn bedrijven die ervoor kiezen om dan met hun bedrijf te stoppen, de klanten moeten dan op zoek naar een nieuwe aanbieder. Ik wil echter dat mijn klanten terechtkomen bij een bedrijf dat dezelfde kwaliteit, kennis en service biedt die ze van mij gewend zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dat kan garanderen.” Hij heeft met verschillende partijen contact gehad en na een aantal gesprekken met Thomas bleek dat de waarden die je als bedrijf uit wilt dragen heel dicht bij elkaar liggen. “Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Ik blijf nog een jaar intensief samenwerken om mijn klanten te koppelen. Daarna ga ik nog steeds bij mijn klanten op de koffie, om te horen of alles naar wens gaat en of er nog verbeteringen mogelijk zijn.”

Veel zin in!

We hebben veel zin in de samenwerking met Pieter, zodat we de behoeftes van zijn klantenkring leren kennen en begrijpen. Tijdens ons eerste ‘dinsdag van de maand overleg’ hebben we Pieter allemaal leren kennen en de eerste training is inmiddels al een feit.

Pieter blijft nog een jaar intensief met ons samenwerken en gaat dan langzaam afbouwen. Daarna is zijn nieuwe doel: “mooie lange wandelingen maken door de Schoorlse duinen in Noord Holland en overwinteren in een warme Europese bestemming met mijn vrouw, zonder (werk) laptop”.

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten