fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Wij zijn de specialist in het drukken van

boeken, kinderboeken en prentenboeken

Benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk dan onze prijscalculator! Wij drukken alle boeken vanaf 250 stuks voor uitgevers en bedrijven.

Bereken de prijs van je kinderboek

Kinderboek drukken van hoge kwaliteit

Heb jij de keuze gemaakt om een kinderboek te laten drukken bij New Energy Printing? Wij helpen je graag verder! Doordat wij meerdere drukmachines tot onze beschikking hebben kunnen wij elk design ontwerpen. Wij weten precies welke machine het beste bij de specificaties van jouw boek past. Voor ons is het tevens belangrijk dat elke klant tevreden is. Daarom meten wij regelmatig de klantentevredenheid. Gaat er iets mis? Wij zullen dit samen met jou oplossen!
Bezoek ons Experience Center

Of vraag een offerte aan

Drukken van een kinderboek voor de jongste lezers

Het drukken van een kinderboek komt in grote lijnen overeen met het drukken van een prentenboek. Beide boeken worden vaak gelezen onder kunstlicht. Het is aan te raden om voor een kinderboek geen papier te gebruiken wat glanst. Ook kun je beter gaan voor een wat dikker papier. Een kinderboek is natuurlijk voor de jongste lezers onder ons en dit papier zal dan ook minder snel scheuren. We raden ook aan om te kiezen voor een mat of silk MC papier. Dit papier is gladder en zal minder snel vlekken dan een ongestreken papier soort. Ook springen kleuren meer van het papier af bij een MC papier soort. Voor een boekje van karton hebben we een aparte pagina. Heb je vragen over welke specificaties het beste bij jouw kinderboek passen? Dan kun je natuurlijk altijd een adviesgesprek met ons inplannen.

Kinderboek laten drukken door New Energy Printing

Heb jij de keuze gemaakt om een kinderboek te laten drukken bij New Energy Printing? Wij helpen je graag verder! Doordat wij meerdere drukmachines tot onze beschikking hebben kunnen wij elk design ontwerpen. Wij weten precies welke machine het beste bij de specificaties van jouw boek past. Voor ons is het tevens belangrijk dat elke klant tevreden is. Daarom meten wij de klantentevredenheid. Gaat er iets mis? Wij zullen dit samen met jou oplossen!

Waarom je kiest voor ons!

Dé Boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z; inclusief een gratis voorbeeldboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het boek drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten