fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Kosten Boek Drukken?

Waarom wij je boek tegen een scherpe prijs kunnen leveren!

We draaien er niet omheen: een van de eerste dingen waar mensen naar vragen wanneer ze een boek willen laten drukken zijn de kosten. Logisch ook, want je wilt vooraf graag weten waar je aan toe bent én je wilt graag een goede prijs. Hier leggen we uit hoe we jouw hoogstaande kwaliteit in combinatie met lage kosten kunnen bieden.

We drukken boeken voor je vanaf een oplage van 250 stuks.

Bereken de prijs van je boek

Of vraag gratis een sampleboek aan

Wij drukken op de beste machines

New Energy Printing is een grote speler op het gebied van boeken drukken in Europa. Dat zorgt ervoor dat je dus én kwaliteit en service én lage kosten mag verwachten. We hebben namelijk maar liefst vijf mogelijke locaties waar we je boek kunnen laten drukken.

Al deze locaties hebben hun eigen specialisme. De ene is goed in zwart/wit, de andere in fullcolour. De ene drukt alleen digitaal, de andere juist lage volumes in offset. Op die manier dekken we de hele range van boeken drukken af. We zijn er trots op dat we nergens concessies hoeven te doen aan kwaliteit maar wel tegen lage kosten boeken kunnen drukken. Tegelijkertijd is onze service top, want onze klanten geven ons maar liefst een 9,2 als cijfer.

Welke zaken hebben invloed op de kosten van een boek drukken?

We krijgen vaak de vraag van prijsbewuste klanten wat nu de zaken zijn die invloed hebben op de kosten van een boek. Een complete lijst hiervan zou veel te lang zijn, maar we kunnen wel enkele punten noemen om rekening mee te houden. Zo is er de papiersoort die je kiest. Als dat heel luxe papier is, dan zie je dat absoluut, maar daar betaal je ook voor. Daarnaast zijn er heel veel soorten afwerking waar je voor kunt kiezen, allemaal met hun eigen kosten. Het type cover en de keuze tussen zwart/wit of fullcolour drukwerk is ook van invloed. Afhankelijk van de boekspecificaties kunnen we al een softcover boek drukken voor slechts € 0,68 cent per exemplaar. Over al deze zaken en meer vertellen we je graag alles als je contact met ons opneemt.

Ga niet voor te goedkoop!

Je hebt maar één kans om je boek goed te laten drukken. Daarom hameren wij altijd op kwaliteit boven prijs. Als je alleen op de kosten van drukken afgaat, dan kun je teleurgesteld worden in de kwaliteit en de mate van afwerking. Dat zou zonde zijn, want je boek is heel belangrijk voor je. Daarom adviseren we je om je goed te verdiepen in de kwaliteit in plaats van puur voor de laagste kosten te gaan.

Bovendien kunnen we je bewijzen dat we een stabiele, hoge kwaliteit hebben. We sturen je graag een gratis sampleboek op, zodat je zelf onze hoge kwaliteit kunt ervaren.

Bereken de prijs van je boek

Of vraag gratis een sampleboek aan

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 35.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Books Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze Europese drukwerkpartners kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Brochures/Catalogi

Barasso

Brochures/Catalogi

Barasso

Meer over dit project

Softcover boeken

Surinaams kookboek

Softcover boeken

Surinaams kookboek

Meer over dit project

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Books. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland, Europa en Azië. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een boek?

  Het drukken van een boek is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Een softcover boek kan bijvoorbeeld al gedrukt worden van 0,68 cent per boek.

  Wil je weten wat jouw boek kost? Maak dan een vrijblijvende prijsberekening in onze prijscalculator of vraag een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van boeken?

  Het is een open deur! De levertijd van je boek is afhankelijk van meerdere factoren. Wat zijn je wensen qua boek design? Welke papiersoort of afwerking wil je? Daarom kunnen we ruwweg het volgende stellen:

  • Een hardcover– of softcoverboek laten drukken zonder speciale binding of afwerking kan binnen 1 à 2 weken worden gemaakt.
  • Heb je meer wensen? Bijvoorbeeld een foliedruk, preeg, of UV-Spot en toch een gunstige prijs? Dan kunnen we binnen 3 à 4 weken je boeken leveren.
  • Wil je een grote oplage (> 3.000 boeken) drukken dan is het verstandig om papier in te kopen. Dit is voordeliger en de levering kan dan tussen 5 à 6 weken duren.

  Bel ons of vul een offerte aanvraag in en dan kunnen we exact aangeven wat de verwachte levertijd is.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn boek. Wat is mogelijk?

  Elk boek is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan veel verschillende soorten machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Books groot in en hierdoor creëeren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.2 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs

Of vraag gratis een sampleboek aan

New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Clarissenhof 11,

4133 AB, Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten