fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Een boek drukken: wat zijn de kosten?

Waarom wij je boek tegen een scherpe prijs kunnen leveren!

We draaien er niet omheen: een van de eerste dingen waar mensen naar vragen wanneer ze een boek willen laten drukken zijn de kosten. Dat is logisch, want je wilt vooraf graag weten waar je aan toe bent én je wilt graag een goede prijs. Hier leggen we uit hoe we jou hoogstaande kwaliteit in combinatie met lage kosten kunnen bieden. We drukken boeken voor je vanaf een oplage van 250 stuks.

We drukken boeken voor je vanaf een oplage van 250 stuks.

Bereken de prijs van je boek

Welke zaken hebben invloed op de kosten van een boek laten drukken?

We krijgen vaak de vraag van prijsbewuste klanten wat nu de zaken zijn die invloed hebben op de kosten van een boek laten drukken. Een complete lijst hiervan zou veel te lang zijn, maar we kunnen wel enkele punten noemen om rekening mee te houden. Zo is er de papiersoort die je kiest. Als dat heel luxe papier is, dan zie je dat absoluut, maar daar betaal je ook voor. Daarnaast zijn er heel veel soorten afwerking waar je voor kunt kiezen, allemaal met hun eigen kosten. Het type cover en de keuze tussen zwart/wit of fullcolour drukwerk is ook van invloed. Afhankelijk van de boekspecificaties kunnen we al een softcover boek drukken voor slechts € 0,68 cent per exemplaar. De prijs van hardcover boeken ligt iets hoger. Het aantal exemplaren is uiteraard ook van belang. Zo kunnen we een grote oplage drukken of een kleinere bestelling. Een andere factor die bepalend is voor de kosten van je boek laten drukken is of je de boeken in het buitenland wilt uitgeven en zo ja, waar. Over al deze zaken en meer vertellen we je graag alles als je contact met ons opneemt.

Wij drukken op de beste machines

New Energy Printing is een grote speler op het gebied van boeken drukken in Europa. Dat zorgt ervoor dat je profiteert van zowel kwaliteit als service én lage kosten als je jouw boek bij ons zou laten drukken. We hebben namelijk maar liefst vijf mogelijke locaties waar we je boek kunnen laten drukken. Al deze locaties hebben hun eigen specialisme. De ene is goed in zwart/wit, de andere in fullcolour. De ene drukt alleen digitaal, de andere juist lage volumes in offset. Op die manier heb je met ons toegang tot alle manieren van boeken drukken. We zijn er trots op dat we nergens concessies hoeven te doen aan kwaliteit maar dat je bij ons wel tegen lage kosten je boek kunt laten drukken. Tegelijkertijd is onze service top, want onze klanten geven ons maar liefst een 9,3 als cijfer.

Ga niet voor te goedkoop

Je hebt maar één kans om je boek goed te laten drukken. Daarom hameren wij als professionele boekendrukkerij altijd op kwaliteit boven prijs. Als je alleen op de kosten van laten drukken afgaat, dan kun je teleurgesteld worden in de kwaliteit en de mate van de afwerking van je boek. Dat zou zonde zijn, want je boek is heel belangrijk voor je. Daarom adviseren we je om je goed te verdiepen in de kwaliteit in plaats van puur voor de laagste kosten te gaan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Bereken de prijs van je boek

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze Europese drukwerkpartners kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Brochures/Catalogi

Barasso

Brochures/Catalogi

Barasso

Meer over dit project

Softcover boeken

Surinaams kookboek

Softcover boeken

Surinaams kookboek

Meer over dit project

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland, Europa en Azië. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten