fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Boek uitgeven in eigen beheer? Kies voor een drukkerij met de beste kwaliteit!

Wij drukken alle boeken vanaf 250 stuks voor de zakelijk markt.

Bereken direct de prijs van je boek

De juiste stappen om jouw boek uit te geven

Wil jij graag een boek uitgeven? New Energy Printing helpt je om hierin de juiste stappen te zetten! Dit omdat wij niet het boek gaan uitgeven voor een klant maar alleen het drukproces verzorgen: New Energy helpt je bij het drukken van het boek en alles wat daarbij komt kijken, zoals het kiezen van de juiste specificaties voor je boek en het vormgeven en/of drukklaar maken van je drukbestanden. En dat alles tegen zeer scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Het enige wat wij van jou nodig hebben zijn de drukwerkspecificaties en wij gaan vervolgens aan de slag. Je mag van ons boeken verwachten van de allerhoogste kwaliteit. Heb je al helemaal voor ogen hoe jouw boek eruit gaat zien of ben je eigenlijk nog zoekende? Geen zorgen, wij zullen je van A tot Z in dit proces begeleiden. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag weten wat het voor jou gaat kosten? Vul op onze website de prijscalculator in om achter de prijs van jouw boek te komen en vraag indien gewenst een maatwerk offerte aan voor het opmaken van je drukbestanden.

Bereken direct de prijs van je boek

Of vraag een offerte aan

Boeken uitgeven met New Energy Printing

Nu vraag je je natuurlijk af, hoe gaan we jou helpen met boeken uitgeven? Wanneer wij de drukwerkspecificaties hebben ontvangen of samen met jouw hebben uitgekozen, gaan wij op zoek naar een machinepark die het beste geschikt is. New Energy Printing beschikt over meerdere productlocaties in Europa. Zo kunnen wij zorgen voor een hoge kwaliteit, een goede service en een scherpe prijs. Bij ons zal je niet voor verrassingen komen te staan. Op het moment dat je boeken klaar zijn dan kunnen ze worden bezorgd op een gewenste datum.

Boeken uitgeven in eigen beheer

Wil jij boeken uitgeven in eigen beheer? New Energy Printing helpt je in dit proces. Bij ons is het mogelijk om alle soorten boeken te laten drukken. Van hardcover boeken tot een journal drukken. Bij boeken uitgeven in eigen beheer heb jij de controle! Wij adviseren je graag over alles waar je nog niet zeker over bent. Het team van vormgevers kunnen alle drukbestanden controleren en opmaken. Het is natuurlijk belangrijk om een mooie cover te hebben, want dit is het visitekaartje van een boek. De eerste 30 minuten vormgeving zijn zelfs gratis. Ook kunnen we voor jouw een uniek ISBN-nummer aanvragen. Voor ons is het belangrijk dat jij uiteindelijk het beste resultaat in handen hebt!

Waarom je kiest voor ons!

Dé Boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 35.000.000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z; inclusief een gratis Sampleboek of inspiratie in ons New Energy Books Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het boek drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten