fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Brochures laten maken?

New Energy Printing is een expert op het gebied van brochures maken, ontwerpen en drukken. Ons team van experts begeleiden het project van A tot Z en zorgen voor een snelle afhandeling.

Bereken de prijs van je brochure

Of vraag gratis een sampleboek aan

scroll on

Een brochure is een visitekaartje

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. De brochure is je visitekaartje om bestaande en potentiële klanten te inspireren en motiveren een aankoop te doen. Wij kunnen je helpen om een effectieve brochure, die verkoopt, te maken. Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning bij het design van de brochure of een specifieke wens hebt m.b.t. de bindwijze of afwerking. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om de meest kwalitatieve brochure tegen een voordelige prijs te maken. Je krijgt één vast contactpersoon die het proces begeleid van A tot Z en ontvangt top service en een hoog kwalitatieve brochure. Dat maakt het verschil!

Kwalitatieve Brochures Maken

New Energy Printing heeft productielocaties in heel Europa. Hier drukken wij op de modernste machines en met hoog gekwalificeerd personeel. Tot onze klantengroep behoren uitgeverijen, drukkerijen en professionals die zeer hoge eisen stellen aan hun drukwerk. Kwaliteit is dus gewaarborgd. Daarnaast met de flexibiliteit in productielocatie selecteren we de drukmachine met de beste kwaliteit / prijs verhouding voor jouw specificaties. Het maken van een kwalitatieve brochure hoeft dus niet duur te zijn.

Bereken de prijs van je brochure

Of vraag gratis een sampleboek aan

 

De Brochure Laten Maken

Om je brochure te laten maken ontvangen we graag van jou de specificaties. Ben je er nog niet helemaal uit? Dan voorzien onze experts je graag van advies. Op basis van de specificaties en de deadline selecteren we één van onze productielocaties en kunnen we je een prijsvoorstel sturen. Ben je akkoord dan gaan we direct voor je aan de slag. We controleren de printbestanden en kunnen desgewenst een eerste drukproef maken. Pas nadat we van jou akkoord hebben gehad starten we de persen!  En voor de deadline bezorgen wij de brochures waar jij het wilt.

Bezoek ons Experience Center

Of vraag gratis een sampleboek aan

Waarom je kiest voor ons!

Dé Boekenspecialist

New Energy Books maakt alleen boeken, brochures en/of catalogi. Ons team heeft al meer dan 35.000.000 boeken laten maken.

Kwaliteit

Wij maken brochures en/of catalogi alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Books Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen wereldwijd kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Brochures/Catalogi

Westknits

Brochures/Catalogi

Westknits

Meer over dit project

Brochures/Catalogi

Ebru

Brochures/Catalogi

Ebru

Meer over dit project

Brochures/Catalogi

Barasso

Brochures/Catalogi

Barasso

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Wij maken daarom boeken, brochures en catalogi in heel Europa. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht ook een uitstekende service.

 • Stuur de specificaties van je brochure

  Weet je al exact de specificaties van je brochure? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Dan bespreken we samen bespreken je wensen. Op basis hiervan geven we je advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. Op deze manier maken we samen de specificaties voor je brochure.

 • Wij adviseren de beste manier om jouw brochure te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Books. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland, Europa en Azië. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw brochure te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan alle opties apart vermeld. Je kunt dus kiezen wat je wilt. Samen met jou maken we een planning inclusief deadlines voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de brochure? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. We checken zelfs de drukbestanden uitgebreid voor je, helemaal gratis. Zo kunnen er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Ook houden we je gedurende het drukproces je continu op de hoogte van de status.

 • Je ontvangt de brochures of catalogi

  Je brochures worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de brochures helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een brochure of catalogus?

  Het drukken van een brochure en/of catalogus is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Wil je weten wat jouw brochure of catalogus kost? Vraag dan een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van mijn brochure of catalogus?

  De levertijd van je brochure of catalogus is afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats hangt het af van de complexiteit van je productie. Als er geen uitzonderlijke wensen zijn dan kun je denken aan een levertijd van 1 a 2 weken. Heb je daarentegen de wens om unieke brochure te maken met speciaal papier? Dan kan de levertijd oplopen tot 5 a 6 weken. Dit heeft alles te maken met de noodzaak om papier in te kopen of niet.

  In de tweede plaats heb je een voorkeur waar we drukken? Wil je bijvoorbeeld persé in Nederland drukken dan is dat mogelijk. Ofschoon de prijzen hier hoger zijn verkort het wel de levertijd. Daar staat tegenover dat in het buitenland je veel kunt besparen op de kosten zonder verlies van kwaliteit.

  Samenvattend alles is afhankelijk van de specificaties en wensen die jij hebt.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn brochure. Wat is mogelijk?

  Elke brochure of catalogus is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan immers veel verschillende machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan daarom je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Printing groot in en hierdoor creëren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten