fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Catalogus maken? Dat werkt zo!

Elk jaar, of misschien wel elk kwartaal, heb je een nieuw assortiment dat je onder de aandacht wilt brengen van jouw doelgroep. Dan is het weer tijd om een catalogus te laten drukken. Een catalogus maken is zeer specifiek werk, dat je over moet laten aan een specialist. New Energy is die specialist op dit gebied. Dagelijks zijn wij bezig met catalogi maken, dus we kunnen je perfect adviseren als je vragen hebt over de meest passende en kostenefficiënte oplossing.

Bereken de prijs van je catalogus

Catalogi zijn perfect voor elke doelgroep

Je hebt vast wel eens van iemand te horen gekregen dat een catalogus laten maken niet meer van deze tijd is. Dat klopt niet. Ondanks alle digitale mogelijkheden van tegenwoordig is het nog steeds de wens van jouw doelgroep om ergens fysiek doorheen te bladeren. Uit onderzoek blijkt ook dat de verkoopimpact van een gedrukte catalogus veel hoger is dan van een webshop. Tussen 2004 en 2018 steeg de verkoop uit catalogi met maar liefst 170%. En die millennials, die zogenaamd alles online doen, vinden catalogi veel interessanter dan hun grootouders vinden.

Een catalogus maken begint bij de basis

Jouw uitgangspunt vormt de basis voor New Energy om de perfect offerte aan te bieden. Wil je een low-budget catalogus in heel hoge oplage of wil je een catalogus laten maken in lagere oplage, maar die heel hoogwaardig is afgewerkt? Voor ons maakt het niet uit, want wij kunnen het allebei regelen voor je. We denken mee over de meest interessante papiersoorten en welke afwerking bij jouw wensen hoort. Dankzij onze vijf productielocaties kunnen we de meest geschikte voor je selecteren. Zo krijg jij de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Welke het ook wordt: jouw catalogus wordt altijd gemaakt op de modernste machineparken van Europa.

Bereken de prijs van je catalogus

Extra service van New Energy

We gaan veel verder dan alleen een mooie catalogus laten maken voor een goede prijs. Tijdens het hele proces staan we voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je vooraf de kleuren van je catalogus fysiek op papier kunt beoordelen. Speciaal daarvoor maken we drukproeven, zodat je goed weet welke kleuren je mag verwachten in het drukwerk. Onze eigen vormgever helpt je om het drukbestand helemaal drukklaar te maken. En voordat we de catalogus gaan maken, voeren we een dubbele bestandscontrole uit, zodat we zeker weten dat alles goed is voordat je catalogus wordt gemaakt met de definitief goedgekeurde bestanden. Ook tijdens het drukproces controleren we de kwaliteit.

Bezoek ons Experience Center

Waarom je kiest voor ons!

Dé Boekenspecialist

New Energy Printing drukt alleen boeken, brochures en/of catalogi. Ons team heeft al meer dan 50.000.000 boeken en catalogi laten drukken.

Kwaliteit

Wij drukken brochures en/of catalogi alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Brochures/Catalogi

Westknits

Brochures/Catalogi

Westknits

Meer over dit project

Brochures/Catalogi

Ebru

Brochures/Catalogi

Ebru

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Wij maken daarom boeken, brochures en catalogi in heel Europa. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht ook een uitstekende service.

 • Stuur de specificaties van je catalogus

  Weet je al exact de specificaties van je catalogus? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Dan bespreken we samen bespreken je wensen. Op basis hiervan geven we je advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. Op deze manier maken we samen de specificaties voor je catalogus.

 • Wij advisseren de beste manier om jouw catalogus te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Books. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland, Europa en Azië. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw catalogus te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan alle opties apart vermeld. Je kunt dus kiezen wat je wilt. Samen met jou maken we een planning inclusief deadlines voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de brochure of catalogus verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. We checken zelfs de drukbestanden uitgebreid voor je, helemaal gratis. Zo kunnen er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Ook houden we je gedurende het drukproces je continu op de hoogte van de status.

 • Je ontvangt de catalogi

  Je catalogi worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de catalogi helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het drukken van een brochure of catalogus?

  Het drukken van een brochure en/of catalogus is altijd maatwerk, de kosten dus ook. Wil je weten wat jouw brochure of catalogus kost? Vraag dan een maatwerk offerte aan via onze website.

 • Hoe lang is de levertijd van mijn brochure of catalogus?

  De levertijd van je brochure of catalogus is afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats hangt het af van de complexiteit van je productie. Als er geen uitzonderlijke wensen zijn dan kun je denken aan een levertijd van 1 a 2 weken. Heb je daarentegen de wens om unieke brochure te maken met speciaal papier? Dan kan de levertijd oplopen tot 5 a 6 weken. Dit heeft alles te maken met de noodzaak om papier in te kopen of niet.

  In de tweede plaats heb je een voorkeur waar we drukken? Wil je bijvoorbeeld persé in Nederland drukken dan is dat mogelijk. Ofschoon de prijzen hier hoger zijn verkort het wel de levertijd. Daar staat tegenover dat in het buitenland je veel kunt besparen op de kosten zonder verlies van kwaliteit.

  Samenvattend alles is afhankelijk van de specificaties en wensen die jij hebt.

 • Wat kan ik van de kwaliteit en kleur vastheid verwachten?

  Wij drukken boeken alleen op moderne machines en uitsluitend met A-merk papiersoorten. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit boeken. Daarnaast is de kleur vastheid uiteraard ook erg belangrijk. Wij kunnen kleuren drukproeven maken waardoor we van tevoren het te verwachten kleurresultaat kunnen laten zien. Pas als iedereen tevreden is beginnen we met het drukproces.

 • Ik heb speciale wensen voor mijn brochure. Wat is mogelijk?

  Elke brochure of catalogus is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen qua specificaties, verpakking en aflevering. Uitzonderingen zijn juist ons specialisme. Op onze vaste productielocaties staan immers veel verschillende machines waar we heel veel uitzonderingen op kunnen produceren. We gaan daarom je uitdaging graag aan!

 • Kunnen jullie helpen met de opmaak van drukbestanden?

  Ja, dit kan zeker. Wij hebben een vormgeversafdeling die dagelijks met vormgeving en DTP werken. Indien je hier interesse in hebt, laat het ons weten dan vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn en maken een maatwerk offerte voor je.

 • Hoe komt het dat jullie zo voordelig zijn?

  Om kwalitatief en kostenefficiënt boeken te drukken is het belangrijk om op het juiste machinepark te drukken. Wij hebben diverse productielocaties waar wij de boeken laten maken. Iedere productielocatie heeft zijn eigen specialisme en is daarom het meest kostenefficiënt. Daarnaast koopt New Energy Printing groot in en hierdoor creëren wij een kostenvoordeel voor onze klanten. Lees meer over waarom wij de kosten van het drukken van een boek laag kunnen houden.

 • Ik heb een andere vraag?

  We helpen je graag verder. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)347 – 779 407 of stuur een email naar info@newenergy.nl

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten