fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Drukbestand voor een omslag

De omslag is het visitekaartje van je boek. Met de cover kun je je boek op laten vallen en dat is natuurlijk belangrijk om de aandacht te wekken van potentiële kopers. Een goed omslagontwerp is belangrijk.

Val op met een unieke omslag!

Het eerste dat iemand onder ogen krijgt bij een boek is de cover. Dankzij een goed doordacht ontwerp kun je de juiste doelgroep aanspreken. Een bijkomend voordeel is dat boeken met mooie covers in het algemeen beter verkopen. Al met al genoeg redenen om de cover als een van de speerpunten van je boekdesign te behandelen. Onze vormgevers hebben hier veel ervaring mee en kunnen de opmaak van de omslag en het klaarmaken van het drukbestand voor je verzorgen. Ook als je alleen advies wilt inwinnen: neem vooral even contact op.

 

 

Bijzondere afwerkingsvormen

Je kunt een omslag op veel verschillende manieren opleuken en bijzonder maken. Opvallende opties zijn bijvoorbeeld de omslag bewerken met UV-Spot, foliedruk en/of een preeg. Daarnaast is het ook mogelijk om je omslag te laten bekleden met speciaal materiaal, zoals linnen of leer. Zowel linnen als leer zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en zorgen voor een opvallende uitstraling. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in ons Experience Center om voorbeelden te komen bekijken.

Bezoek ons Experience Center

Je omslag laten vormgeven

Een cover ontwerpen is een vak apart. Ons advies is dan ook om dit door een professionele vormgever te laten doen. In het geval je op zoek bent naar een goede vormgever voor het drukbestand van je cover, klop dan even bij ons aan. Je betaalt er iets voor, maar we verzekeren je dat het resultaat volledig in lijn is met jouw wensen dankzij de inzet en expertise van onze vormgevers. De kosten bedragen € 60 per uur. Gemiddeld genomen is het ontwerp van een omslag te realiseren binnen één tot drie uur, afhankelijk van de specifieke wensen.

Hulp nodig met het drukklaar maken van je cover bestand? We hebben een tutorial voor je gemaakt hoe je een coverbestand drukklaar maakt in Adobe InDesign.

Vraag een vrijblijvende vormgeving offerte op

 

Waarom je kiest voor ons!

Dé Boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 35.000.000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z; inclusief een gratis Sampleboek of inspiratie in ons New Energy Books Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het boek drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten