fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Koop nieuwbouwpand

Hoera, het koopcontract is getekend!

Afgelopen zomer zette Thomas zijn handtekening onder het koopcontract. In 2024 gaan we verhuizen naar een eigen pand!

In 2012 startte Thomas met New Energy Printing vanaf zijn zolderkamer in Vianen. In 2014 werd het eerste personeelslid aangenomen (Asia is er nog steeds) en verhuisden we naar een heus kantoorpand.

Inmiddels hebben we meer dan 50 miljoen boeken gedrukt, zijn we uitgegroeid naar een happy company, waar kwaliteit, service en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Het bouwproces

Het stuk grond ligt op loopafstand van onze huidige locatie, dus in de lunchpauze ging de wandeling regelmatig langs het nieuwe pand en zagen we een kaal stuk grond veranderen. Eerst het afgraven, daarna de fundering en aan het begin van de herfst werden de eerste contouren van het pand duidelijk zichtbaar. Inmiddels is de sleutel overgedragen en is het klussen begonnen. Er is ruimte voor een nieuw ‘experience center‘. Onze bibliotheek waar we onze klanten kunnen laten zien, voelen en ervaren hoe je het verschil kunt maken met de keuze voor papier, hardcover of softcover en vele verschillende afwerkingsvormen.

Verhuizen in 2024!

Binnenkort is het dan echt zover: dan pakken we onze spullen in en gaan verhuizen.

Bedankt voor de felicitaties die we per mail, telefonisch en via onze socials Facebook, LinkedIn en Instagram hebben ontvangen!

 

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten