fbpx

Verpakkingen/dozen

Trouwboek met verzenddoos

Dit integraal gebonden boek, inclusief op maat gemaakte verzenddoos is echt een cadeautje om te ontvangen.

Buiten maten:

211 x 297 x 27 mm

Papier:

1 mm wit golf karton beplakt met 130 gram silk

Kosten:

€ 1 per doos bij een oplage van 2.000 exemplaren

Bedrukking:

1-zijdig full color (4/0)

Afsluiting:

Transparante sticker

Bedrukte verzenddozen kunnen helemaal op maat gemaakt worden, zodat ze precies aansluiten op je boek. Voordelig vanaf 1.00 stuks te leveren.

Vraag een offerte aan

Met een bedrukte verzenddoos is je boek niet alleen perfect beschermd bij het versturen, maar is het ook een feest om deze te mogen ontvangen.

Top trouwlocaties stuurde al jarenlang hun boek per post naar hun klanten. Wij drukten deze boeken en we hoorden dat zij de boeken in blanco verzendenveloppen verstuurde. Wij hebben voorgesteld om een bedrukte maatwerk verzenddoos te ontwerpen. Uiteindelijk was het niet eens veel duurder dan de blanco variant die ze gebruikten. De doos is op maat gemaakt waardoor het boek ook beter verpakt is. Daarnaast is het een mooie professionaliseringslag voor TopTrouwlocaties.

Omdat wij zowel de boeken als de dozen drukken voor TopTrouwlocatie hebben wij ook het vouwen van de dozen en het toevoegen van de boeken in de doos geregeld, ook hier hebben we een besparing voor weten te realiseren.

Op het boek zit een post-it met tekst en de bedrukte verzenddoos is met een transparante sticker dichtgemaakt.

 

 

Stuur ons de afmetingen van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt voor een bedrukte verzenddoos om je boek op een professionele manier te kunnen versturen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

New Energy Printing

+31 (0)347 726 206

info@newenergy.nl

Clarissenhof 11,

4133 AB, Vianen