fbpx

Hardcover boeken

Leren cover boek

Je boek krijgt een luxe en unieke uitstraling met een leren cover.

Formaat:

148 x 210 mm staand (A5)

Cover papier:

2,4mm boardkarton

Binnenwerk papier:

90 gram Munken print cream 15

Bedrukking binnenwerk:

zwart/wit 1/1

Aantal pagina's binnenwerk:

208 pagina's

Afwerking cover:

kunstleer

Binding:

genaaid gebonden

Wat is een leren cover?

Als je een exclusieve uitstraling wilt creëren voor je boek dan is een leren cover een van de opties waarvoor je kunt kiezen. Er is een breed palet aan kleuren en patronen beschikbaar, waarover we je graag adviseren. Lees meer over een leren cover.

Specificaties leren omslag

Belangrijk om te weten is het feit dat leer alleen mogelijk is bij een hardcover boek. Qua specificaties is vooral de kleur van het linnen essentieel. In bijna alle gevallen is het mogelijk om een sample van het linnen bij ons op te vragen en als dat bij uitzondering niet mogelijk is, kunnen we je zeker een foto sturen.

Het is verstandig de kleur leer al tijdens de offertefase te bepalen, zodat er voldoende tijd is om de beschikbaarheid te checken. Omdat een hardcover beschikt over schutbladen zou je ervoor kunnen kiezen de kleur van de schutbladen te bepalen in combinatie met de kleur leer.

Daarnaast kan je ook een kleur kiezen voor het kapitaalbandje, waar het boekblok aan gelijmd wordt. Zo creëer je een qua kleuren geheel op elkaar afgestemde omslag en uitstraling, waarbij de verschillende gebruikte componenten door de gekozen combinatie een meerwaarde vormen. Lees meer

Bereken de prijs voor het drukken van jouw leren cover

Let op! De prijzen van een leren cover staan (nog) niet in onze prijscalculator. Ga in de berekening uit van een hardcover boek en vraag vervolgens vrijblijvend de toeslag op voor een leren cover.

Andere leren boeken:

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten