fbpx

Verpakkingen/dozen

Hotelbon doos met puzzel

Deze bedrukte doos voor Hotelbon is op maat gemaakt inclusief een legpuzzel van 500 stukjes.

Formaat:

300 x 190 x 26 mm

Papier:

300 gram 1-zijdig gestreken sulfaatkarton + 1-zijdig glans laminaat

Kosten per doos:

€ 0,53

Afwerking:

deksel machinaal plakken, stansen en plano geleverd aan fulfilment bedrijf

Bedrukking:

1-zijdig full color 4/0

Van vrijwel iedere afbeelding kan een puzzel gemaakt worden, aantal stukjes naar keuze en volledig op maat bedrukt. Maak deze persoonlijk met je eigen foto, logo, illustratie en tekst(en) op de puzzel en de doos.

Te leveren vanaf 1000 stuks.

Ook een doos met puzzel laten drukken?

Vraag een offerte aan

Hotelbon stuurt jaarlijks naar 35.000 personen het nieuwe abonnement toe. In deze mailing zit een pasje met daarbij een gids met alle hotels. Elk jaar komt hier een uniek extra cadeau bij. Dit jaar was dit een legpuzzel.

New Energy Printing maakt al jaren lang de doos met met verschillende producten hierin. Omdat er elk jaar andere producten in de doos zitten is de doos ook elk jaar anders.

New Energy ontwerpt en bedrukt de doos voor Hotelbon, drukt de pasjes, de gids en regelt het unieke product, dit jaar hebben we de puzzel gedrukt. Vervolgens zorgen wij er voor dat de dozen gevouwen en gevuld worden tot een compleet eindproduct.

Maurice Kool van Hotelbon: “We kiezen ieder jaar voor New Energy om zij alles van A tot Z regelen in dit project, ze leveren een goede stabiele kwaliteit en ze zorgen voor een grote kosten besparing.”