fbpx

Magdalena Bogaard

Project Manager

T

+31 (0)347 - 740 120

Over Magdalena

Soms heb je een collega waarvan je na korte tijd al denkt dat ze al jaren je collega is. Dat is bij Magdalena zeker het geval. Magdalena is in juli 2022 bij ons gestart als Account Manager. Advies geven en service verlenen zitten in haar natuur. Na een gedegen interne producttraining zit het met haar kennis over alle facetten van het boeken drukken ook helemaal goed.

Magdalena heeft iets met ‘haar’. Ze ontdekte dat een voedende keratine behandeling wonderen doet voor haar van nature wat pluizige haar. Dat is een behandeling waardoor haar glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Toen haar kapster ermee stopte heeft ze zelf trainingen gevolgd om alles over de producten te leren en de behandeling zelf te kunnen doen. Dat is inmiddels uitgegroeid van een hobby naar een bijzondere passie.

 

Haar ervaring en opleiding heeft ze in user experience en design van websites. Ze miste daarbij het klantcontact en daarom ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Claire’s LinkedIn post over New Energy als Happy Company sprak haar erg aan en ze stuurde een sollicitatiebrief. Daarna ging het snel. “Ik was hier vanaf het eerste kennismakingsgesprek thuis, voelde me direct welkom in het team en iedereen staat altijd voor elkaar klaar.”

Ze kijkt nu al uit naar haar eerste personeelsfeest, de jaarlijkse bbq bij Thomas en Laura in de tuin.

Witamy w naszym zespole Magdalena (vertaling uit het Pool: Welkom in ons team, Magdalena)!

Ons team