fbpx

Magdalena Bogaard

Project Manager

T

+31 (0)347 - 740 120

Over Magdalena

Soms heb je een collega waarvan je na korte tijd al denkt dat ze al jaren je collega is. Dat is bij Magdalena zeker het geval. Magdalena is in juli 2022 bij ons gestart als Account Manager, inmiddels heeft ze de switch gemaakt naar Project Manager. Advies geven en service verlenen zitten in haar natuur. Na een gedegen interne producttraining zit het met haar kennis over alle facetten van het boeken drukken ook helemaal goed.

Magdalena heeft iets met ‘haar’. Ze ontdekte dat een voedende keratine behandeling wonderen doet voor haar van nature wat pluizige haar. Dat is een behandeling waardoor haar glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Toen haar kapster ermee stopte heeft ze zelf trainingen gevolgd om alles over de producten te leren en de behandeling zelf te kunnen doen. Dat is inmiddels uitgegroeid van een hobby naar een bijzondere passie.

 

Haar ervaring en opleiding heeft ze in user experience en design van websites. Ze miste daarbij het klantcontact en daarom ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik voelde me bij New Energy Printing vanaf het eerste kennismakingsgesprek thuis en welkom in het team en iedereen staat altijd voor elkaar klaar.”

Witamy w naszym zespole Magdalena (vertaling uit het Pools: Welkom in ons team, Magdalena)!

Ons team