fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

De Heidelberg Speedmaster XL 106

De meest innovatieve printmachine van Heidelberg die de boeken van onze klanten in een nog betere, kleurstabiele kwaliteit drukt.

Bereken direct de prijs van je boek

Of vraag gratis een sampleboek aan

Kwaliteit en transparantie

New Energy Books streeft continue naar verbeteringen die de klanttevredenheid verhogen. Eén van de recente verbeteringen is dat wij communiceren op welke printmachine je boeken gedrukt gaan worden. Deze transparantie is belangrijk omdat jij, als klant, er zo zeker van bent dat New Energy Books de beste machines gebruikt om hoge kwaliteitsboeken te drukken tegen de beste prijs. We geven je graag meer informatie over de verschillende machines waarop wij printen. Alles met het oog op kwaliteit en transparantie.

Heidelberg

Heidelberger is een betrouwbare en zeer innovatieve partner voor de wereldwijde grafische industrie. Heidelberg staat al meer dan 170 jaar voor kwaliteit en toekomstige levensvatbaarheid. Dit betekent dat ze een bedrijf zijn met een lange traditie, maar tegelijkertijd helpen ze de toekomstige trends in onze branche te definiëren dankzij de modernste technologieën en innovatieve zakelijke ideeën. Hun missie is om de digitale toekomst van onze branche vorm te geven.

De Speedmaster XL 106

De meest intelligente Speedmaster tot nu toe biedt u innovatieve oplossingen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van klassiek commercieel drukwerk, zoals brochures en catalogi,  en complexe druktoepassingen voor verpakkingen. De constant hoge kwaliteit met stabiele productiesnelheden van 18.000 vellen per uur bij direct printen of ‘perfecting mode’ is ook indrukwekkend bij hogere oplagen. Het Hycolor™️ inkt- en dempingssysteem combineert het kleurenpakket om de best mogelijke kleurstabiliteit tijdens de hele run in recordtijd en bij elke snelheid te leveren.

Belangrijkste kenmerken

Heidelberg Speedmaster XL 106 - Overzicht

 • Het machinecontrolestation - unieke navigatie en automatisering

  Prinect Press Center XL 3 controlestation met intuïtief Intellistart 3 operatorgeleidingssysteem voor snelle, procesgeoriënteerde installatie, gebruiksvriendelijke bediening, voorspelbare resultaten en verbeterde prestaties.

 • 1. De Preset Plus feeder - hoge prestaties voor kwaliteit vanaf het begin

  Extreem korte voorbereidingstijden en stabiele vellenbewegingen dankzij volledig automatische voorinstellingen voor alle relevante formaat- en luchtinstellingen

 • 2. De printeenheid - ontworpen voor productiviteit

  Snel klaar met het volautomatische AutoPlate XL 3 platenwisselsysteem voor volautomatische gelijktijdige plaatwissel tijdens het wassen van deken- en afdrukcilinders.

 • 3. De inkteenheid en de bevochtiger - kwaliteit in een notendop

  Aanzienlijke verkorting van de voorbereidingstijden. Vooral wanneer inkt vaak moet worden vervangen. Dankzij Hycolor Multidrive, waarmee de inkteenheid kan worden gewassen, terwijl andere bereidingsprocessen nog aan de gang zijn. Nauwkeurige en stabiele levering van dempingsoplossing door Hycolor Pro met gemotoriseerde aanpassing op afstand van de compressie tussen de pan en de doseerrollen.

 • 4. Prinect Inpress Control 3 - geïntegreerde betrouwbaarheid

  Het geïntegreerde meetsysteem meet en regelt het register en de kleur inline.

 • 5. Vellenverplaatsing en perfectioneringsapparaat - betrouwbare begeleiding, vlekkeloze perfectionering

  Het variabele AirTransfer-systeem met dynamische regeling van de plaatafstand zorgt voor een contactloze verplaatsing van de vellen op basis van een karakteristiek profiel, waardoor een uitstekende printkwaliteit wordt gegarandeerd bij direct printen en perfectioneren. Nauwkeurige registratie en zachte plaatgeleiding over een breed scala aan substraten, van lichtgewicht materialen tot substraatdiktes van 0,8 millimeter voor het perfectioneren van machines dankzij perfectioneerapparaat met volledig automatische aanpassing.

 • 6. De afwasapparaten - intelligent en economisch wassen

  Extreem korte wastijden gecombineerd met uitstekende wasresultaten dankzij programmagestuurde dekenafwasautomaten voor deken en afdrukcilinder. Automatische selectie van het optimale afwasprogramma voor de inkteenheid en deken- en afdrukcilinders op basis van de mate van vervuiling dankzij intelligente wasassistent.

 • 7. De coatingunit - voor de hoogste afwerkingsnormen

  Reproduceerbare en stabiele inline afwerking over de hele run dankzij het hoogwaardige kamerbladsysteem. Kortste voorbereidingstijden dankzij AutoPlate Coating Pro voor automatisch / gereedschapsloos wisselen van coatingplaten en Multi Loader-systeem voor geautomatiseerde wisseling van zeefrollen. Extreem korte wastijden met volautomatische afdrukcilinder-wasmachines voor inkten en coatings.

 • 8. De drogersystemen - snel en efficiënt in postpress

  Uitstekende droogresultaten bij topsnelheden dankzij DryStar high-end droogsystemen voor conventionele inkt- en coatingtoepassingen en voor UV- en LED-UV.

 • 9. Levering van Preset Plus - perfectie tot op de stapel

  Palen met netjes uitgelijnde randen door hoogwaardige levering met uitgebreide, materiaalspecifieke voorinstellingen. Direct aangedreven, vooraf instelbare dynamische schotenrem vertraagt de schoot op een veilige en gecontroleerde manier. De instellingen zijn automatisch als de vooraf ingestelde gegevens worden gebruikt. Betrouwbare paalscheiding en ononderbroken productie dankzij volautomatisch non-stop systeem met beweegbare bandtafel.

Onze klanten waarderen ons met een:

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten