fbpx

Hardcover boeken

Arrisala

Op een boek met linnen omslag kan je de titel in folie laten drukken en het is zelfs mogelijk meerdere kleuren folie te gebruiken, zoals bij dit prachtig uitgevoerde boek met blauw linnen en witte en gouden foliedruk.

Formaat:

170 x 240 mm

Cover papier:

2,4mm boardkarton omplakt met linnen

Binnenwerk papier:

90 gram Munken print cream 15

Bedrukking binnenwerk:

geheel zwart/wit 1/1

Afwerking cover en rug:

foliedruk in wit en goud

Aantal pagina's binnenwerk:

304 pagina's

Afwerking cover:

brillianta Linnen

Bedrukking cover:

1-zijdig goud en witte foliedruk

Binding:

genaaid gebonden

Wat is een linnen boek?

Als je een exclusieve uitstraling wilt creëren voor je boek dan is een linnen omslag een van de opties waarvoor je kunt kiezen. Er is een breed palet aan linnenkleuren beschikbaar – van redelijk fel tot pastel – waarover we je graag adviseren.

De keuze voor de kleur linnen is bij dit boek uitstekend afgestemd op de combinatie met de twee kleuren foliedruk, waardoor er sprake is van een goed contrast. Het is trouwens zelfs mogelijk om nog meer dan twee kleuren folie op de linnen omslag aan te brengen.

Specificaties linnen omslag

Belangrijk om te weten is het feit dat linnen alleen mogelijk is bij een hardcover boek. Qua specificaties is vooral de kleur van het linnen essentieel. In bijna alle gevallen is het mogelijk om een sample van het linnen bij ons op te vragen en als dat bij uitzondering niet mogelijk is, kunnen we je zeker een foto sturen.

Het is verstandig de kleur linnen al tijdens de offertefase te bepalen, zodat er voldoende tijd is om de beschikbaarheid te checken. Omdat een hardcover beschikt over schutbladen zou je ervoor kunnen kiezen de kleur van de schutbladen te bepalen in combinatie met de kleur linnen.

Daarnaast kan je ook een kleur kiezen voor het kapitaalbandje, waar het boekblok aan gelijmd wordt. Zo creëer je een qua kleuren geheel op elkaar afgestemde omslag en uitstraling, waarbij de verschillende gebruikte componenten door de gekozen combinatie een meerwaarde vormen. Lees meer

Bereken de prijs voor het drukken van jouw linnen boek

Let op! De prijzen van een linnen omslag staan (nog) niet in onze prijscalculator. Ga in de berekening uit van een hardcover boek en vraag vervolgens een maatwerk offerte op voor een exacte berekening.

Andere linnen boeken:

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten