fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk

Boeken laten drukken en inbinden

Boeken drukken en inbinden is al jarenlang het specialisme van New Energy Printing. Hard- of softcover, wij drukken alle boeken in oplages van meer dan 250 exemplaren. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden binnen ons uitgebreide netwerk. Bovendien houden we contact met je tijdens het hele proces, zodat jouw wensen gerealiseerd worden.


Bereken direct de prijs van mijn boek

Hoe jij je boeken ook wilt laten drukken en inbinden, wij helpen je

Boeken laten drukken en inbinden kan op allerlei manieren. Wat je ook van plan bent, wij regelen het voor je. Inclusief advies over afwerking, papiersoort en nog veel meer details. Weet je al precies hoe je jouw boek gedrukt wilt hebben? Dan zorgen wij ervoor dat je voor een goede prijs alles krijgt geleverd volgens jouw specificaties. Daarbij staat kwaliteit en service altijd centraal. Over service gesproken: als je nog niet precies weet hoe je het boek wilt laten drukken en inbinden, dan helpt ons advies je verder. Je accountmanager weet wat er mogelijk is en wat past in jouw specifieke geval.

Diverse technieken mogelijk

Boeken drukken en inbinden is een oude ambacht die al in de late antieke tijd is ontstaan. Eerst werden geschriften opgerold, daarna werden het losse vellen papier. Daar ontstond de behoefte om die losse vellen aan elkaar te binden. Dat werd toen met de hand gedaan, maar tegenwoordig zijn er machines die dit doen. De twee meest gebruikte bindmethodes zijn lijmen of naaien. Onze accountmanagers adviseren je graag over de beste methodes van drukken en inbinden voor jouw boeken. Leuk feitje: Het eerste boek dat in een oplage gedrukt werd was de Gutenbergbijbel (Youtube).

Vele mogelijkheden voor jouw drukwerk

Er zijn verschillende opties die je kunt overwegen als je jouw boeken door ons laat drukken en inbinden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit hardcover boeken of softcover boeken. Enkele van de bindtechnieken die we voor je kunnen uitvoeren, zijn hechten, lijmen, nieten en brocheren. Of het nu boeken, brochures, kookboeken of andere werken zijn, wij kunnen het voor je drukken en inbinden op de manier die jij wilt.

Kom zelf onze gedrukte boeken ervaren

Papiersoorten, hardcovers, softcovers, Wire-O, kapitaalbandje of andere bindmethoden en afwerkingsvormen: het zijn allemaal details waar je pas een keuze over kunt maken als je het zelf ervaren hebt. Dat kan in ons New Energy Books Experience Center. Zie, voel, ruik en ervaar hier hoe jij jouw boek kan laten drukken! Maak een afspraak in het Experience Center of vraag direct een offerte aan als je al weet hoe je jouw boeken wilt laten drukken en inbinden.

Bezoek ons Experience Center

Of bereken direct de prijs voor jouw boek

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen in heel Europa kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Bekijk producties

Softcover boeken

Global Youth Warchild

Softcover boeken

Global Youth Warchild

Meer over dit project

Hardcover boeken

Liguria

Hardcover boeken

Liguria

Meer over dit project

Speciale boeken

Werkboek co-creatie Leiderschapscoaching

Speciale boeken

Werkboek co-creatie Leiderschapscoaching

Meer over dit project

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de printmachine die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten