fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Vanaf 250 stuks
Uitgebreid netwerk van Europese drukkerijen

Boek laten drukken in het buitenland

Als je overweegt je boek te laten drukken in het buitenland (bijvoorbeeld in Polen, Duitsland en China), helpen wij je graag. Bij New Energy Printing begrijpen we dat het belangrijk is dat het resultaat aan jouw eisen voldoet. Onze drukkerij heeft jarenlange ervaring in het samenwerken met buitenlandse partners, waardoor wij jouw boek kunnen laten drukken met een wereldwijde flair en kwaliteit.

Schakel ons in voor drukwerk

Bereken direct de prijs van je boek

Bekijk onze producties

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Meer over dit project

Hardcover boeken

Royal Beauty

Hardcover boeken

Royal Beauty

Meer over dit project

Softcover boeken

Grip op geld

Softcover boeken

Grip op geld

Meer over dit project

Jouw boek laten drukken bij onze experts in het buitenland

Je boek in het buitenland laten drukken biedt tal van voordelen. Eén daarvan is de toegang tot gespecialiseerde drukmachines die in jouw eigen regio misschien niet beschikbaar zijn. Daarnaast is het vrijwel altijd voordeliger om een boek te laten drukken buiten Nederland, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij werken samen met verscheidene drukkerijen in heel Europa die elk aspect van het drukproces met uiterste precisie behandelen. Afhankelijk van de oplage, specificaties en afwerkingsoptie leggen we heel gericht een boek neer bij een passend machinepark. Wij kunnen een boek laten drukken in het buitenland op de modernste machineparken, waardoor de kwaliteit de hoogste is in de markt. Je kunt een oplage vanaf 250 stuks laten drukken tot een oplage van 100.000+. We regelen alles voor je van A tot Z en onze service is hoog. Met trots verwijzen we je naar onze reviews.

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen wereldwijd kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukpers die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Zelf je boek drukken in het buitenland

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een drukkerij in het buitenland om je boek daar te laten drukken. Echter is de kans dat je op de juiste plek terechtkomt klein. Er zijn veel aanbieders en iedere drukkerij heeft een andere specialiteit met een machinepark dat optimaal is voor een bepaald type boek of oplage. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en weten (ook in het buitenland) precies welk boek we op welk machinepark moeten laten drukken voor de laagste prijs en de hoogste kwaliteit. Daarnaast heb je een Nederlands contactpersoon, krijg je gratis advies en ben je ervan verzekerd dat je je bestelling ook daadwerkelijk ontvangt.

Vraag een offerte op maat aan

Of je nu een afspraak wilt maken om de mogelijkheden te bespreken of direct een offerte wilt aanvragen, wij staan voor je klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op. Als expert in boeken drukken staan wij klaar om jouw unieke wensen te bespreken en samen te werken om jouw boek bij een drukkerij in het buitenland te laten drukken.

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten