fbpx
Chat
E-mail
Bel ons
Maatwerk
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Vanaf 250 stuks
Begeleiding bij het gehele proces

Boek drukken in grote oplage

Wanneer je besluit jouw boek te drukken in grote oplage, biedt dat economische voordelen. Het drukken van je boek in een grote oplage is een efficiënte manier om je werk op grote schaal beschikbaar te maken, of het nu voor verkoop, promotie of educatieve doeleinden is. Wij drukken oplages vanaf 250 stuks tot 100.000 stuks of zelfs meer. New Energy Printing zorgt ervoor dat elk exemplaar van jouw boek voldoet aan de hoogste standaarden.

Schakel ons in voor drukwerk

Bereken direct de prijs van je boek

Bekijk onze producties

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Hardcover boeken

Twnty Twnty

Meer over dit project

Hardcover boeken

Royal Beauty

Hardcover boeken

Royal Beauty

Meer over dit project

Softcover boeken

Grip op geld

Softcover boeken

Grip op geld

Meer over dit project

Jouw boek in de hoogste kwaliteit laten drukken in een grote oplage

Het laten drukken van je boek in een grote oplage bij een professionele drukkerij met de modernste machineparken zoals de onze, garandeert dat elk aspect van het boek – van het papier tot de inkt – van topkwaliteit is. Bovendien kan een grote oplage kostenbesparend zijn, omdat de prijs per exemplaar doorgaans daalt naarmate het aantal exemplaren toeneemt. Dit betekent dat je meer boeken kunt verspreiden tegen lagere kosten per stuk. Wij bieden verschillende opties en aanpassingen aan, zodat het eindresultaat jouw visie perfect weerspiegelt. Ga bijvoorbeeld voor voordelige softcovers of een. We denken graag mee hoe we je boek zo economisch mogelijk kunnen drukken. Dat kan soms al door een kleine aanpassing in het formaat of het aantal pagina’s. Wij drukken standaard alleen op FSC-gecertificeerd papier. Indien je een FSC-keurmerk en logo in je boek wilt, dan kunnen we hier ook voor zorgen.

Waarom je kiest voor ons!

Dé boekenspecialist

Ons team heeft al meer dan 50.000.0000 boeken laten drukken

Kwaliteit

Wij drukken alleen op de modernste machines, dus je krijgt altijd topkwaliteit

Service

Wij regelen alles van A to Z voor jou; inclusief een gratis sampleboek of inspiratie in ons New Energy Printing Experience Center

Kennis en Expertise

Ons team weet alles over elk onderdeel van het drukproces

Gunstig Prijsniveau

Door onze drukkerijen wereldwijd kunnen we altijd een gunstige prijs bieden

Happy Company

Iedereen is blij met ons: klanten, leveranciers én medewerkers

Onze werkwijze.

New Energy is dé boekendrukker voor uitgeverijen, drukkerijen én overige bedrijven. Naast de meer dan goede kwaliteit van onze producties, leveren wij vóór, tijdens en na je opdracht een uitstekende service.

 • Stuur ons je boek specificaties

  Weet je al exact de boek specificaties? Stuur deze dan naar ons toe. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! We bespreken dan samen je wensen. Op grond van jou wensen geven we advies over papiersoort, type binding en afwerkingsmethode. We maken samen de boekspecificaties.

 • Wij kiezen de beste manier om jouw boek te drukken

  Hier ligt de kracht van New Energy Printing. Wij beschikken over meerdere productlocaties in Nederland en Europa. Wij zoeken de drukpers die het best geschikt is om jouw boek te drukken. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

 • Je ontvangt een offerte en planning

  In de offerte staan de extra opties apart vermeld, zodat je kunt kiezen wat je wilt. We maken samen met jou een planning, inclusief deadlines, voor het aanleveren van drukbestanden. Wil je dat wij de verpakking en/of verspreiding van de boeken verzorgen? Dan maken we daar ook afspraken over. Hebben we een deal? Dan zetten we het drukproces in gang.

 • Jij hebt geen zorgen, wij regelen alles!

  Vervolgens begeleiden we het complete traject van A tot Z. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis! We zorgen ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.

 • Je ontvangt de boeken

  Je boeken worden bezorgd waar jij het wilt. We kunnen ze ook verzenden naar meerdere adressen. Tot slot, wanneer de boeken helemaal zijn geworden zoals jij ze wilt, ben je overtuigd van onze hoogstaande service en kwaliteit!

Vraag jouw offerte online aan

Ben je klaar om jouw boek in een grote oplage te laten drukken? Onze drukkerij staat klaar om je te helpen met elke stap, van het kiezen van het juiste papier en de juiste binding tot het bieden van de beste prijs voor jouw grote oplage. Gebruik onze online offertetool. Dan kun je snel en gemakkelijk een offerte aanvragen die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Veelgestelde vragen

Wij werken voor:

Klanten geven ons een

9.3 / 10

feedback company

Stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.

Bereken direct de prijs
New Energy Printing

T

+31 (0)347 779 407


M

info@newenergy.nl


A

Mijlweg 9-6,

4131 PJ Vianen,

The Netherlands

Openingstijden

Ma – Vr 08:30–17:00
Za – Zo Gesloten